Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Subota, 21 Srpanj 2018
Subota, 21 Srpanj 2018 11:52

Prva večer Rock N' Star

Prva večer dvodnevnog koncerta Rock 'N Star, memorijala u čast Gorana Ipeta Ivandića, bubnjara Bijelog dugmeta, inače našeg Varešanina, koji se po prvi puta organizira u sklopu jednomjesečnog Vareš art festivala VAART-a ispunila je sva očekivanja.

Brojnoj publici okupljenoj u ljetnoj bašti radničkog doma u petak 20. srpnja 2018. godine glazbenici iz grupa Lazy River, Hey Joe, Ivkine mirođije i Blavorsi poklonili su 5 sati dobre rock glazbe. Koncert su na opće oduševeljenje otvorili domaći dečki okupljeni u grupu Lazy River. Denis, Bojan, Ivica i Goran okupili su se ponovno nakon 5 godina stanke, što nije nimalo umanjilo kvalitetu njihovog nastupa.

Potom su nastavili dečki iz grupe Hey Joe koja okuplja glazbenike iz nekoliko gradova središnje Bosne (Novi Travnik, Zenica, Travnik), a svaka pjesma je bila povod za veliki aplauz.

Erupciju oduševljenja izazvala je grupa Ivkine mirođije iz Kreševa i fenomenalni vokal Ivana Stojanović, a publika je posebno burno i s puno oduševljenja reagirala na izvedbu pjesme Pink Floyda Another brick in the wall.

Na kraju prve večeri nastupili su dečki iz benda Blavorsi, jedan od najprepoznatljivijih klupskih bendova i stari znanci vareške publike, bend koji je nastao 2011. godine.

Bila je ovo večer za pamćenje i svakako večer dostojna imena i djela Ipeta Ivandića.

Published in Društvo

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2216

Jučer 11162

Ovaj Tjedan 34671

Ovaj Mjesec 201326

Ukupno 13768478

Currently are 105 guests and no members online