Print this page

Učenička izložba pisanica

14 Tra 2017
2597 times

Vrijedni vareški školarci i ove godine organizirali

su zajedno sa svojim učiteljicama i nastavnicama prodajnu izložbu pisanica. Izložba je postavljena u holu Male škole u Varešu na Veliki četvrtak 13. travnja 2017.godine prije i poslije večernje mise.
Ujedinili su se dječaci i djevojčice kako bi pred uskrsne blagdane podsjetili kako valja misliti i na druge, te su kroz tu ideju s ljubavlju radili pisanice za jednu ljepšu mladost.

Nastavnice i učiteljice vareških osnovaca su nam rekle: " U pogon smo stavlili mnogo boja i svu svoju maštu kako bi učinili jedno dobro djelo... I ne samo maštu, nego i maštu svojih mama i baka, one su bile naše desne ruke.  Želja nam je bila da uz pomoć naših sugrađana udruženim snagama uljepšamo završetak osnovnog obrazovanja učenicima devetog jedan razreda".

I doista je bilo tako! Puno naših sugrađana posjetilo je izložbu, izabralo pisanicu za sebe, te uz dragovoljni novčani prilog pomogli u humanoj misiji vareških osnovaca. Za svoje prijatelje ukupno su prikupili 396,30 KM.  Sav prikupljeni novac darovat će devetašima, a oni će ga najbolje znati rasporediti na lijepe događaje koji su pred njima. A čeka ih maturalna ekskurzija u Makarsku, banket...  Osnovnu školu će, zahvaljujući ovoj gesti njihovih mlađih prijatelja,  napustiti s osmijehom i najljepšim uspomenama.

Na kraju u ime učenika i njihovih učitelja i nastavnika hvala svima koji su posjetili izložbu i  velikim srcem, čineći dobro učinili i svoje blagdane ispunjenijima, radosnijima i pozitivnijima.  Sretan Uskrs svima!

izlozbajaja
izlozbajaja1
izlozbajaja2
izlozbajaja3
izlozbajaja4
izlozbajaja5

Last modified on Petak, 14 Travanj 2017 11:21
Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela