Print this page

Četvrta edukacija u pisanju projekata

11 Velj 2018
1949 times

Već četvrti put održava se edukacija za pisanje projekata koja je u organizaciji Općine Vareš i općinskog načelnika Zdravka Maroševića. Ove subote, 10.02.2018. godine

na prezentaciji pod nazivom „Trening pisanja projektnog prijedloga/bazični nivo“ bilo je prisutno 19 sudionika iz sljedećih udruženja i ustanova: Biro za zapošljavanje Vareš, Udruga Majka Terezija Vareš, Dječije obdanište Vareš, Udruga žena Striježevo i Udruga žena Kokoščići.

Na početku edukacije/prezentacije sve prisutne pozdravio je općinski načelnik Zdravko Marošević i istakao značaj ovih edukacija koje im mogu pomoći u radu njihovih udruženja, a posebnu zahvalnost iskazao je gospođi Imamović na zalaganju u ovoj oblasti.

Prezentaciju je održala predsjednica Udruženja za afirmaciju žene u Bosni i Hercegovini Amela Imamović Arifović, magistrica pravnih znanosti iz oblasti krivičnog prava. U sklopu ovih prezentacija, polaznici se obučavaju kako da napišu kvalitetan projekt i koje su najčešće greške koje se javljaju prilikom pisanja projekata. Na kraju edukacije svi polaznici koji zadovolje kriterije dobijaju certifikat o završenoj obuci koji im može pomoći u daljnjem radu.

Ovo je četvrta prezentacija u Varešu, a planirana je još jedna koja bi trebala bit odrađena u narednu subotu.

IMG3955-Edukacija
IMG3956-Edukacija
IMG3957-Edukacija
IMG3958-Edukacija
IMG3959-Edukacija
IMG3964-Edukacija
IMG3961-Edukacija

Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan