Print this page

Najavljujemo - proslava patrona župe Borovica

03 Kol 2018
2847 times

Iz Zavičajne zajednice Borovičana pozivaju sve Borovičane i prijatelji Borovice

na najvažniji i najveći susret Borovičana i prijatelja Borovice za patron "Preobraženja Gospodnjega" u Borovicu. Dođite i istinski se odmorite u svom zavičaju uz netaknutu prirodu i program koji vam priprema udruga "Naš dom" iz Borovice kao glavni i odgovorni organizator uz pomoć ZZB-a.

U nastavku donosimo kratki pregled programa i najvažnijih događanja:

- petak 03.08.2018. - Turnir u odbojci s planiranim početkom oko 14 sati;

- subota 04.08.2018. - Turnir u nogometu "Stjepan Džoja" s planiranim početkom oko 13 sati, koji će ove godine biti posebno posvećen nesretno nastradaloj braći Matić u prometnoj nesreći;

- nedjelja 05.08.2018. - sv.Misa u 11 sati 
Predavanje prof. povijesti i filozofije mr. sc. Andrije Lovrića na temu: "Jadviga Jagelonska - bosanski korijeni patrone Europe" u 12 sati. Povodom proslave svete Jadvige nazočni će biti članovi udruge Poljaka iz Zagreba, ekipa Hrvatske radio televizije, predstavnici Poljskog veleposlanstva u BiH i drugi uzvanici;
Zabava uz glazbu uživo u domu od 20 sati.

- ponedjeljak 06.08.2018. - Patron naše župe sa sv. Misom i popratnim programom;

Zabava uz glazbu uživo u domu od 20 sati.

To su samo najvažnija događanja, a kako organizatori ističu očekuje vas još puno više stvari i iznenađenja (između ostalog glazbeni sastav koji će vas zabavljati u Borovici), koje su pripremili.
Također na Susretu u Borovici možete nabaviti nove prikladne majice sa natpisom "Borovica živi" po cijeni od 5€, 10KM ili 40 kuna, a ukoliko produžite vašu članarinu za 2018. godinu ili se učlanite u ZZB, majica je naš poklon za vas.

Idući susret Borovičana također je vrlo blizu. To je 13.10.2018 u Zagrebu, kada se slavi 10.susret u Zagrebu koji Zavičajna zajednica Bortovičana želi organizirati na velikoj razini i na koji vas već sada pozivaju,a rezervacije možete obaviti već na susretu u Borovici.

Svi ste dobrodošli!

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela