Print this page

Mladi Strice i Zaruđa organizirali "Advent druženje"

10 Pro 2018
2141 times

Jedan lijepa ideja i isti takav događaj obilježio je subotu 08. prosinca 2018. u društvenom

domu MZ Strica-Zaruđe. Potaknuti pričom o Adventu u većim gradovima, omladina ove mjesne zajednice je organizirala "Advent druženje".

I nije prošlo puno da ideja prijeđe u realizaciju, a sve u duhu predblagdanskog adventskog razdoblja. Vrijedne djevojke i dečki okitili su veliku jelku ispred doma kulture, kao i jednu veliku unutar doma, ukrasili zidove i plafone lampicama i kuglicama. Mame,bake i susjede su ispekle kolače, kiflice, domaći kruh. Djeca su u ponudu dodala meso sa roštilja,kuhano vino,čaj... Bilo je za svakoga ponešto, a sve domaće slasno i ukusno. Većina gostiju na druženju bili su mještani ova dva sela, a omladinsko Advent druženje podržao je gradonačelnik Zdravko Marošević.

Advent je bio, možemo se reći, na neki nas način u duhu naših sijela, uz harmoniku sa starim pjesmama, poneko kolo i tako redom, a sve je trajalo do kasnih večernjih sati. Svi posjetitelji su bili zadovoljni, oduševljeni organizacijom i inicijativom omladine. Iz MZ Strica Zaruđe ističu kako se nadaju jos nekom sličnom događaju u skorije vrijeme. Također Savjet MZ Strica Zaruđe  javno pohvaljuju Roberta, Darija, Emilija, Branu, Luku, Deju, Lauru, Dunju, Davida, Antonelu kao i ostalu omladinu koja je potpomagala glavnom timu u organizaciji ovog lijepog druženja.

adventstrica-1
adventstrica-2
adventstrica-3
adventstrica-4
adventstrica-6
adventstrica-7
adventstrica-8
adventstrica-9
adventstrica-11
adventstrica-10

Rate this item
(1 Vote)
danijela

Latest from danijela