Print this page

Izviđači OI Zvijezda pobjednici Izviđačke olimpijade "Doboj Istok 2019.

06 Svi 2019
2466 times

Članovi OI Zvijezda Vareš sudjelovali su na 11. Izviđačkoj olimpijadi "Doboj Istok 2019.,

koja se održala se 04. i 05.svibnja 2019. godine i ponovno su pokazali koliko su uvježbani i spretni. Vareške elipe osvojile se i prvo i drugo mjesto na Olimpijadi, te prijelazni pehar u trajno vlasništvo!

" Prvo mjesto pripalo je ekipi OI "Zvijezda"Vares " STntnt" u sastavu: Emina Ahmedović, Una Berberović, Iman Džafo i Adna Likić),a drugo mjesto ekipi" Jazavci" u sastavu: Džejla Beganović, Džejla Likić, Reo Čurtić i Laris Ajanović.  Samim tim osvojili smo i prijelazni pehar koji smo ove godine dobili u trajno vlasništvo, jer već tri godine za redom osvajamo prvo mjesto na ovom natjecanju. Treće mjesto osvojila je ekipa iz Brčkog. Naša treća ekipa, sastavljena od najmlađih članica koje su se prvi put natjecale,osvojila je odlično 15. mjesto",  doznajemo od Maje Berberović, starješine OI Zvijezda Vareš.

Domaćin i organizator ovog događaja bio je Odred izviđača "Vrba" Doboj-Istok, a sudjelovalo je 25 ekipa iz BiH (Brod,Brčko,Banovići,Lukavica,Rakovica,Tešanj, Zavidovići,Ilidža, odredi iz Zenice i Sarajeva,itd.) Sudionike je pored domaćina i organizatora pozdravio Mujo Pobrić,predsjednik Saveza izviđača FBiH,te predstavnik općine Doboj Istok.

U pratnji su vareških izviđača bili su brđani Senada i Ibrahim Parić, Maja Berberović,  Amar Hrvat i Slaviša Cuco Zlović. Kiša koja je padala cijeli dan našim izviđačima i njihovim prijateljima iz drugh odreda nije umanjila ugodan doživljaj ovog natjecanja. ovim putem iz OI Zvijezda Vareš upućuju riječi zahvale domaćinima na dobroj organizaciji i ukazanom gostoprimstvu, a redakcija radio Bobovca upućuje čestitke našim izviđačkim zvijezdama koje uvijek svoj grad i odred obasjaju najjačim sjajem. Bravo!

OIolimpijada-Doboj-18
OIolimpijada-Doboj-17
OIolimpijada-Doboj-16
OIolimpijada-Doboj-15
OIolimpijada-Doboj-14
OIolimpijada-Doboj-13
OIolimpijada-Doboj-12
OIolimpijada-Doboj-11
OIolimpijada-Doboj-9
OIolimpijada-Doboj-8
OIolimpijada-Doboj-7
OIolimpijada-Doboj-6
OIolimpijada-Doboj-5
OIolimpijada-Doboj-4
OIolimpijada-Doboj-3
OIolimpijada-Doboj-2
OIolimpijada-Doboj-1

Last modified on Utorak, 07 Svi 2019 09:28
Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela