Print this page

Najavljujemo - 19. tradicionalne susrete Mirjana

19 Srp 2019
2399 times

Mjesna zajednica Mir, Zavičajna udruga "Sloga" Mir i organizacijski odbor organiziraju tradicionalne

19. susrete Mirjana na Miru od 25. do 29. srpnja 2019. godine.

Program susreta je sljedeći:

ČETVRTAK 25. SRPNJA
- 18 sati - mjesno groblje na Diknjićima, molitva na grobu pok. Vatroslava Božića;

PETAK 26. SRPNJA
- 20 sati - društveni dom na Miru, zabava povodom završetka radova i obnove doma Mir. Tijekom večeri zabavljaju vas mladi vareški tamburaši na čelu s prof. Igorom Hingerom. Ulaz je slobodan, osigurano je piće i hladni menu uz priloge Miru, a svi ste dobro došli!

SUBOTA 27. SRPNJA
- 11 sati i 30 minuta, sv. misa na mjesnom groblju Lipa uz pjesmu dječjeg zbora malih Mirjana. Poslije završetku mise zajednički ručak - tradicionalni čobanac kod Doma na Miru, besplatan za sve posjetitelje;
- u popodnevnim satima nakon zajedničkog objeda radne akcije u selu, prema aktualnim potrebama
- 20 sati i 30 minuta, zabavna večer u domu. Tijekom večeri očekuje vas glazba uživo, tombola, piće i jela s roštilja, slastice.

NEDJELJA 28. SRPNJA
- 12 sati do večeri, druženje i sportska natjecanja u kategorijama - djeca, odrasli i veterani na brdu Ožega iznad sela. Tijekom natjecanja predviđen je ručak za sve nazočne, uz glazbene izvedbe domaćih izvođača.

PONEDJELJAK, 29. srpnja
- 19 sati tradicionalni zbor mještana MZ Mir u društvenom domu.

Pozivamo sve Mirjane, susjede, prijatelje, poznanike i sve ljude dobre volje da nam se pridruže i zajedno s nama provedu bar nekoliko sati u lijepom i ugodnom druženju. Dobrodošli na 19. tradicionalne susrete Mirjana, poruka je organizatora.

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela