Print this page

Najavljujemo - promocija monografije "Vareš i vareški kraj kroz stoljeća"

01 Kol 2019
2460 times

U velikoj dvorani općine Vareš u petak, 02.kolovoza 2019. godine u organizaciji HKD Napredak, podružnica Vareš

bit će organizirana promocija monografije "Vareš i vareški kraj kroz stoljeća". Promocija počinje u 19 sati.

Autor monografije je vareški književnik Željko Ivanković, urednik fotografije je Mladenko Marijanović, likovno-tehnički i grafički urednik je Mladen Divković, a Leksikon uglednih Varešana priredio je Vladimir Ruf.

Knjiga „Vareš i vareški kraj kroz stoljeća“ ima 384 stranica foto-monografskog formata s preko 600 fotografija i Leksikonom uglednih Varešana u dodatku.

Riječ je o raskošno opremljena knjiga o Varešu i vareškom kraju, koja - osim što predstavlja tekstualno-slikovni hod kroz vareška stoljeća i vrhunsko svjedočenje o vareškoj kulturnoj snazi i posebnosti - ujedno je i knjiga-spomenik, najljepša vareška čitanka i knjiga suvenir za sve one koji Vareš vole i znaju, ali još više za one koji Vareš i vareške ljude tek žele temeljito upoznati i razumjeti.

Knjiga se može kupiti izravno kod izdavača u uredu lista "Bobovac" i u knjižari "Ami" (to su jedina dva prodajna mjesta).

Na svečanoj promociji Monografiju ćete moći kupiti po promotivnoj cijeni od 100 KM.

O knjizi će na promociji govoriti prof. fra Stjepan Duvnjak, Čedomir Jelić i autor Željko Ivanković. U glazbenom dijelu programa nastupit će Željko Sertić.

Pozvani ste svi da svojim dolaskom uveličate ovaj jedinstveni kulturni vareški događaj. (plakat M.Divković)

Last modified on Četvrtak, 01 Kolovoz 2019 09:28
Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela