Print this page

Osnovna škola Vareš online obilježila Dan škole

08 Svi 2020
4453 times

Dan Osnovne škole Vareš obilježava se 09. svibnja/maja. Navikli smo za Dan škole pisati o prekrasnim priredbama

kojima učenici pokažu što su tijekom godine zajedno sa svojim učiteljima i nastavnicima naučili. Međutim, danas je sve drugačije. Ne možemo uživati u školi na priredbi, ali nismo uskraćeni za prekrasne glazbene, recitatorske i plesne točke i izložbu likovnih radova učenika vareške osnovne škole. Osnovna škola Vareš ove godine na specifičan način obilježava Dan škole. Usamljena i utišana bez svojih učenika, ali online oživljena!

Učenici i nastavnici uz stalnu podršku roditelja danas su ispisali novu stranicu u povijesti svoje škole i po prvi put su Dan škole obilježili online. Izvanredno stanje nije umanjilo entuzijazam učenika i nastavnika Osnovne škole "Vareš" da na dostojanstven način obilježe i ovaj Dan škole.

25.broj školskog časopisa Naša riječ je objavljen na školskoj web stranici https://os-vares.com.ba/.

Mnoštvo kolaža, audio, video i slikovnih priloga danas je na Facebook profilu škole (Oš Vareš Nastava). Tu su pjesme, recitali, čestitke, crteži i svi koloristični sadržaji koji su uljepšali ovaj Dan škole.

"Sretan Dan škole. Škola je tiha i pusta bez učenika i nastavnika. Mnogo nam nedostajete. Nadamo se da će sve brzo proći i da ćemo sljedeći Dan škole proslaviti zajedno uz pjesmu i zabavu. Budite nam dobro i zdravo", navodi se u čestitki Uprave Osnovne škole Vareš.

U ime redakcije radio Bobovca svima vama dragi učitelji i nastavnici koji nesebično dajete sebe generacijama učenika koje izlaze iz škole čestitamo. Samo posebni ljudi mogu donijeti osmijeh u živote drugih osoba, a učitelji to rade svakog dana usprkos svim poteškoćama. Čestitamo današnji dan svim učenicima i njihovim roditeljima i želimo da se dječji smijeh i graja što prije čuje u vareškoj osnovnoj školi.

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela