Print this page

Uručene donacije MZ Pržići onkološkim pacijentima

05 Kol 2022
1409 times

Danas, 05.kolovoza 2022. godine u Domu zdravlja Vareš predsjednica MZ Pržići Jasna Mirčić uručila je donacije za naša 4 sugrađana iz kategorije onkoloških pacijenata.

Riječ je o donaciji Marija Bogeljića u iznosu od 400 KM koje je donirao na ovogodišnjoj Harmonikijadi proteklog vikenda. Primopredaji donacije prisustvovao je i dr. Asmir Kunić.

Predsjednica MZ Pržići Jasna Mirčić  poželjela je brz oporavak našim sugrađanima i što brži povratak u društveni život i pozvala ih da posjete i MZ Pržići i sami sudjeluju u aktivnostima koje ova mjesna zajednica provodi, kada im zdravstveno stanje to dozvoli.

Dr. Kunić se zahvalio u ime pacijenata i Doma zdravlja Vareš predstavnicima MZ Pržići što nisu zaboravili onkološke pacijente, istaknuvši kako je to je jedna borba iz dana u dan. Dodao je kako su onkološki pacijenti posebno osjetljiva kategorija ljudi koja zaslužuje podršku.

„Pacijenti borite se, znamo da su vaši troškovi ogromni, a ja se nadam da će u budućnosti biti i više ovakvih donacija koje će vam bar malo olakšati svakodnevnu borbu. Želim vam što brži oporavak i ne odustajte“, poručio je dr. Kunić.

Pacijenti su se zahvalili na donaciji, koja će im bar malo olakšati svakodnevnu borbu i velike troškove koje imaju u borbi s teškim bolestima.

Last modified on Petak, 05 Kolovoz 2022 12:17
Rate this item
(1 Vote)
danijela

Latest from danijela