Print this page

Na Međunarodni dan žena policija dijelila letke u cilju prevencije ženskog zdravlja

08 Ožu 2023
1114 times

Policijski djelatnici Policijske stanice Vareš danas, 08. ožujka 2023. godine proveli su jednu značajnu i hvale vrijednu aktivnost. Na prostoru vareške pijace, mjestu koje često okupi

najveći broj naših sugrađana svakog dana,  u vremenu od  11 do 13 sati dijelili su promotivne materijale čiji sadržaj se odnosi na podizanje svijesti o značaju preventivnih pregleda žena i općenito, unapređenja njihovog  zdravlja.

Riječ je o aktivnosti u okviru projekta  "Preventivni program ranog otkrivanja promjena na dojkama" na području  Zeničko-dobojskog kantona,  koju realizira Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova  Zeničko-dobojskog kantona u suradnji sa Institutom za zdravlje i  sigurnost hrane Zenica, koji sufinancira talijanska Agencija za kooperaciju i razvoj (AICS), u cilju pronalaženja optimalnih rješenja u  okviru promocije i senzibilizacije preventivnih pregleda za žene.

Naše sugrađanke su sa zanimanjem preuzimale letke od policijskih djelatnika,izražavajući svoju zahvalnost što se ovakav vid javne kampanje održava baš na Međunarodni dan žena.

Last modified on Srijeda, 08 Ožujak 2023 11:33
Rate this item
(1 Vote)
danijela

Latest from danijela