Print this page

Javni uvid - Ekva Vareš d.o.o. Vareš, Pajtov Han

01 Pro 2017
4026 times

Investitor Ekva Vareš d.o.o. Vareš, Pajtov Han, dostavio je Federalnom ministarstvu

okoliša i turizma Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole – Projekt izgradnja mHE Kula na rijeci Stavnja, instalirane snage 3,370 MW na lokaciji općine Vareš.

Obrađivač zahtjeva za izdavanje okolišne dozvole – je investitor Ekva Vareš d.o.o. Vareš u suradnji sa EXTREM- inženjering d.o.o. Sarajevo.

U postupku uključivanja javnosti, zahtjev za izdavanje okolinšne dozvole za investitora Ekva Vareš d.o.o. Vareš, Pajtov Han -Vareš, - Projekt izgradnja mHE Kula na rijeci Stavnja, instalirane snage 3,370 MW je prezentiran na web stranici Ministarstva radi davanja mišljenja. Materijal s Prilozima može se pogledati u prostorijama: Federalnog ministarstva okoliša i turizma - Sektor za okolišne dozvole, u ulici Marka Marulića br 2, prvi kat – soba 108.

Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole je 15 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:

Federalno ministarstvo okoliša i turizma
M. Marulića 2, 71 000 Sarajevo

Detaljnije podatke možete naći na sljedećem linku http://www.fmoit.gov.ba/ba/clanak/1621/javni-uvid-ekva-varescaron-doo-varescaron-pajtov-han

Last modified on Petak, 01 Prosinac 2017 11:02
Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela