Print this page

Prometne nezgode, požar i nesreća na radu obilježili vikend

19 Stu 2018
5144 times

U biltenu PS Vareš za dane 16., 17., i 18.11.2018. godine bilo je dosta događanja od prometnih nezgoda sa materijalnom štetom, požara na obiteljskoj kući i nesreće na radu radnika ŠPD Zavidovići PJ Vareš.

 

Dana 16.11.2018. godine u 08.45. sati u mjestu Pajtov Han dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali jedno putničko motorno vozilo i autobus. Nije bilo ozlijeđenih, a na vozilima je nastala manja materijalna šteta. Poliscijski službenici PS Vareš izašli su na lice mjesta, izvršili očevid, te vozaču motornog vozila uručili prekršajni nalog.

Dana 17.11.2018. godine u 15.15 sati u ulici Majdanska, kod benzinske pumpe „Energopterol“ dogodila se prometna nezgoda u kojuoj su sudjelovala dva putnička motorna vozila. Nije bilo ozlijeđenih, a na vozilima je nastala materijalna šteta. Djelatnici PS Vareš izašli su na lice mjesta, obavili očevid i jednom vozaču uručili prekršajni nalog.

Tijekom ovog razdoblja uručeno je 11 prekršajnih naloga, a 6 vozača je isključeno iz prometa zbog upravljanja motornim vozilom pod utjecajem alkohola.

Dana 18.11.2018. godine u 18.57 sati PS Vareš je prijavljeno da je došlo do požara (zapaljenje krova) na jednoh obiteljskoj kući u ulici Selište u Varešu. Službenici policije su obavijestili vatrogasnu jedinicu i druge nadležne institucije, te izašli na lice mjesta. Požar je od strane vatrogasaca i građana ugašen u 20.10 sati, a službenici policije osigurali su lice mjesta do dolaska očevidne ekipe i inspektora za protupožarnu zaštitu koji će po nalogu Tužitelja izvršiti očevid.

Dana 16.11.2018. godine u 12.30 sati PS Vareš je obaviještena da je u Dom zdravlja Vareš dovezen jedan radnik ŠPD Zavidovići, PJ Vareš koji je na radilištu Bukovica zadbio teže tjelesne ozljede prilikom pada stabla. Istom je u Domu zdravlja Vareš ukazana liječnička pomoć, te je prevezen na CUM Sarajevo. Službenici policije osigurali su lice mjesta nesreće, te zajedno s kanotnalnim Inspektorom za zaštitu na radu izvršili očevid.

Rate this item
(4 votes)
Ivan

Latest from Ivan