Print this page

14 godina rada poduzeća „PERO“ u Varešu

13 Pro 2019
2731 times

12.12.2019. godine na svečan način obilježena je 14. godišnjica rada poduzeća „PERO“ u Varešu.

Ovo je bila prilika da se na jednom mjestu okupi menadžment poduzeća i poslovni suradnici iz Vareša i susjednih općina kako bi razmijenili iskustva o dosadašnjem radu i poslovanju.

Na samom početku prisutne je pozdravio direktor Mladen Perić i zahvalio se svima. „Hvala vam što ste došli da zajedno proslavimo našu dugogodišnju suradnju i dobro poslovanje. Ova godina za „PERO“ bila je izuzetno dobra i mogu reći samo da idemo dalje i još bolje. Svi vi koji ste ovdje, dio ste naše firme jer samo sa vama možemo raditi mi ali i vi. Polako se okrećemo novijim tehnologijama i preporuka je korištenje solarne energije koju ovdje u Varešu sigurno možete iskoristiti, a mi vam u tome možemo pomoći jer smo na naše objekte već postavili mikro solarne elektrane i koje se vrlo brzo isplate. Želim svima vam čestitati predstojeće blagdane i svakako dobru suradnju u narednim godinama. Ovo je jedna lijepa i pozitivna priča i želimo je što više proširiti“, rekao je direktor Mladen Perić.

Druženje je nastavljeno uz razmjenu poslovnih ideja i raznih vrsta suradnje. Koliko ovo poduzeće vodi računa o svojim radnicima, pokazuje podatak kako su na druženje pozvani bivši radnici koji su otišli na druga radna mjesta ili u mirovinu. U znak pažnje bivšoj radnici koja je otišla u mirovinu uručen je skroman poklon.

Čestitamo poduzeću „PERO“ na uspješno završenoj godini i dobroj poslovnoj suradnji.

IMG1621-PeroGodisnjica
IMG1620-PeroGodisnjica
IMG1618-PeroGodisnjica
IMG1617-PeroGodisnjica
IMG1614-PeroGodisnjica
IMG1613-PeroGodisnjica
IMG1612-PeroGodisnjica
IMG1611-PeroGodisnjica
IMG1610-PeroGodisnjica

Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan