Print this page

Novogodišnja olimpijada stiže u grad

18 Pro 2019
1406 times

U želji da Novu 2020. godinu dočekamo što razigraniji, a blagdane učinimo što radosnijim, JU Centar za kulturu i edukaciju

Vareš je pripremio novogodišnju predstavu za djecu sa podjelom paketića. Predstavu „Novogodišnja olimpijada“ zavoljet će i djeca i odrasli.
O PREDSTAVI:
U jedan grad istovremeno stižu dva cirkusa, a kako je to uobičajeno, klaunovi izlaze na ulicu da pozovu djecu. Sasvim slučajno, oni se sreću i tu nastaje problem. Svaki od njih tvrdi da je njegov cirkus bolji, i tu se posvađaju. Da bi odlučili čiji cirkus je bolji, oni organiziraju olimpijadu i ostave djeci da odluče… Takmiče se u pjevanju, plesanju, igri… Tko je pobijedio i kako sa sve završilo, dođite i pogledajte u predstavi…
Nakon predstave sa klaunovima na scenu izlazi Djeda Mraz sa svojim vilenjakom kako bi podijelili paketiće i nagradili dječicu što su bili dobri ove godine!!! U predstavi igraju Irfan Ribić i Adem Smailhodžić.
Predstava će se izvesti u Radničkom domu, ponedjeljak, 23.12.2019. sa početkom u 17:00.
Ulaz je besplatan. Dobro nam došli!

Uplate paketića za djecu do 12 godina možete izvršiti u prostorijama Radničkog doma do petka, 20.12.2019. godine od 8:00 do 15:00 sati.

Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan