Print this page

Prikupljanje statističkih podataka u općini Vareš

18 Velj 2020
1161 times

Obavještavamo vas da će se u razdoblju od 17.02.2020. godine, u trajanju od 22 dana, u okviru projekta „Podrška statističkom sistemu Bosne i Hercegovine za pripremu glavnog okvira za uzorak“,

a u skladu sa Zakonom o statistici Bosne i Hercegovine (Službeni glasnik BiH 26/04 i 42/04) i Zakonom o statistici u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH“ broj 63/03 i 9/09) na teritoriji općine Vareš provesti anketiranje domaćinstava za potrebe ažuriranja statističkog okvira uzorka. 

Anketiranje će za potrebe statističkih institucija u Bosni i Hercegovini provoditi akreditirani anketari koje angažira istraživačka agencija Prism Research iz Sarajeva za potreba zvaničnih statističkih institucija u Bosni i Hercegovini.

Anketiranje će se provoditi u većini općina Bosne i Hercegovine prema odabranom uzorku.

Prema Zakonu o statistici BiH, Zakonu o statistici u Fedreaciji BiH i Zakonu o zaštiti osobnih podataka, statističke institucije Bosne i Hercegovine garanitraju punu povjerljivost podataka.

Koristimo priliku da vas zamolimo za punu suradnju tijekom provođenja ove veoma značajne aktivnosti za Bosnu i Hercegovinu.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte Federalni zavod za statistiku, na telefon 033/407-019 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zahvaljujemo na suradnji.

 

Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan