Print this page

Bilten dnevnih događaja PS Vareš - korišteno vatreno oružje

06 Tra 2020
4773 times

Dana 05.04.2020. godine u 14 sati i 40 minuta PS Vareš je prijavljeno da su NN osobe u blizini mjesta Neprivaj

iz vatrenog oružja usmrtile lovačkog psa, vlasnika osobe iz Breze. Policijski službenici PS Vareš su izašli na lice mjesta, te operativnim radom na terenu u mjestu Neprivaj pronašli počinitelja ovog kaznenog djela, koji je priznao da je počinio isti. Istom je oduzeto vatreno oružje kojim je izvršio kazneno djelo, a on je lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje PS Vareš. Nad njim je izvršena kriminalistička obrada i protiv istog će biti podneseno Izvješće o kaznenom djelu nadležnom tužiteljstvu.

Dana 03.04.2020. godine u 13 sati i 25 minuta prijavljeno je da je jedan radnik ŠPD PJ Vareš zadobio teže tjelesne ozljede na radu prilikom sječe šume. Istom je u Domu zdravlja Vareš pružena liječnička pomoć, a onda je prevezen u KB Zenica na daljnji tretman. Pripadnici kriminalističke policije PS Vareš su zajedno s inspektorom zaštite na radu izvršili očevid lica mjesta.

Osim toga, policijski službenici PS Vareš kontinuirano poduzimaju potrebne mjere i radnje, te vrše obilazak svih osoba kojima je određena mjera samoizolacije u cilju utvrđivanja pridržavanja izrečene mjere, gdje je utvrđeno da su se isti pridržavali naloženih mjera.

Rate this item
(1 Vote)
danijela

Latest from danijela