Print this page

Bilten dnevnih događaja PS Vareš - otuđene košnice

07 Tra 2020
3752 times

Dana 06.04.2020.godine u 12 sati i 45 minuta PS Vareš prijavljeno je da je u mjestu Pajtov Han

s pčelinjaka otuđeno 5 košnica s pčelama. Policijski službenici PS Vareš su postupili po prijavi, te izvršili očevid lica mjesta kaznenog djela. Operativnim radom na terenu policijski službenici PS Vareš su pronašli počinitelje, koji su priznali počinjenje ovog kaznenog djela (dvije osobe iz Breze). Iste su lišene slobode i zadržane u prostorijama za zadržavanje PS Vareš. Nad istim je izvršena kriminalistička obrada, te će protiv njih biti podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu Kantonalnom tužiteljstvu.

Dana 06.04.2020.godine prijavljeno je da je došlo do požara u šumskom pojasu u blizini mjesta Hodžići. Policijski službenici PS Vareš su izašli na lice mjesta, a u gašenju požara su sudjelovali radnici ŠPD Zavidovići, PJ Vareš koji su do 19 sati ugasili požar.

Policijski službenici PS Vareš poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju kontrole provedbe naredbi izdanih od strane Federelanog stožera civilne zaštite, posebno poštivanje policijskog sata, kaže se na kraju Biltena dnevnih događaja PS Vareš za dan 06.04.2020. godine.

Last modified on Utorak, 07 Travanj 2020 09:23
Rate this item
(2 votes)
danijela

Latest from danijela