Print this page

Buran vikend iza nas, prometna nezgoda, pronađena droga!

26 Lis 2020
5336 times

Prema izvješću Policijske stanice Vareš, vikend iza nas (24. i 25.10.20202. godine) bio je jako buran.

Dana 25.10.2020. godine u 12.35 sati dogodila se prometna nezgoda u ulici Zvijezda u Varešu kojoj je sudjelovalo jedno putničko motorno vozilo, koje je zbog neprilagođene brzine, udarilo u zid korita rijeke Stavnje, pričinivši veću materijalnu štetu na vozilu i zidu. Djelatnici PS Vareš izvršili su očevid na licu mjesta, te će protiv vozača poduzeti Zakonom predviđene sankcije i mjere.

Dana 25.10.2020. godine  02.30 sati u mjestu Vareš Majdan u ulici Perunska, policijski službenici PS Vareš su poduzimajući operativne mjere i radnje iz svoje nadležnosti, izvršili pregled jedne osobe iz Vareš Majdana, kod koje je pronađena PVC vrećica sa određenom količinom praškaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „speed“ i „ecstasy“. Očevid lica mjesta izvršen je od strane pripadnika kriminalističke policije PS Vareš koji su izvršili privremeno oduzimanje navedene materije. Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje PS Vareš te je nad njim izvršena kriminalistička obrada.

Pored ovih zadataka djelatnici policije poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju kontrole provođenja Naredbi Kriznog stožera Federalnog Ministarstva zdravlja koje se odnose na pandemiju virusa COVID-19.

Uz navedene zadatke djelatnici policije osiguravali su skupove u Stupnom Dolu (obilježavanje stradanja Bošnjaka) i vjerski skup na Bobovcu (molitva za Domovinu) na kojima su bili visoki zvaničnici Bosne i Hercegovine.

Rate this item
(9 votes)
Ivan

Latest from Ivan