Print this page

Održana izvještajno-izborna Skupština Udruge poslodavaca Vareš

12 Sij 2021
1495 times

Nakon osnivanja Udruženja/Udruge poslodavaca Vareš 2015. godine danas, 12.01.2021. godine  u zgradi Općine Vareš održana je izvještajno-izborna Skupština udruženja.

Na početku rada Skupštine prisutne je pozdravio dopredsjedavajući Nikola Šimić i upoznao prisutne s današnjim dnevnim redom. Tijekom rada razgovaralo se o dosadašnjem radu i aktivnostima koje su provedene u prethodnom razdoblju. Prema podacima koje su dobivene iz Općine Vareš, u našoj lokalnoj zajednici evidentirana su 42 gospodarska subjekta, a u udruženju je aktivno bilo 12 subjekata.

Prema Statutu Udruge izvršene su promjene u upravljačkoj strukturi te je za predsjednika Skupštine Udruge poslodavaca Vareš imenovan Nikola Šimić, za zamjenicu je izabrana Sevledina Gondžo. U Upravni odbor imenovani su: Ahmed Likić - predsjednik, Ivan Lovrić - zamjenik i članovi Srđan Božić, Zoran Divković i Miroslav Marošević. Članovi Nadzornog odbora su Samir Bešić, Emina Ahmedović i Ismet Karić.

Na današnjoj skupštini imenovana je administratorica Udruženja poslodavaca Vareš, a te poslove obavljat će Jasna Čabrajić koja će se aktivno uključiti u rad Udruge kroz uvezivanje svih poslodavaca u Varešu i podizanjem razine komunikacije s kantonalnim udruženjem poslodavaca. Svi poslodavci u Varešu u narednom razdoblju bit će upoznati s radom Udruge i odlukama koje su danas donesene, te o nekim idejama koje se u naredno vrijeme mogu realizirati. 

Last modified on Četvrtak, 14 Siječanj 2021 13:49
Rate this item
(1 Vote)
danijela

Latest from danijela