Print this page

Izviđači obilježili Dan nezavisnosti BiH

13 Tra 2016
1270 times

Povodom 01.03. - Dana nezavisnosti BiH i povodom 22.02. - Dana izviđača (World Thinking Day), u prostorijama kluba izviđača u Varešu u subotu

navečer (01.03.2014. godine) upriličena je jedna lijepa priredba, kviz znanja i plesna večer za sve članove čete POLET, koja djeluje u sklopu OI „Zvijezda“ Vareš. Priredbu su pripremili sami članovi čete polet, što je za svaku pohvalu. Ujedno,imali su još jedan razlog za slavlje - dobili su nove članove i oformili novi vod "VUKOVI".
Na početku priredbe pozdravili su se izviđačkim pozdravom Zdravo, zdravo, zdravo, a vod „UDARNICI“ otpjevao je svojevrsnu himnu izviđača Barambu. Potom je  Anita Karivan 8-ogodišnja djevojčica pokazala je spretnost i znanje u vezivanju čvorova, te je nagrađena kao najbrža u ovoj vještini. U kvizu znanja natjecale su se tri ekipe, a sve je budnim okom pratio žiri u sastavu Kristina Erlbek – predsjednica i Božidarka Dodik i Muris Parić – članovi. Najbolje znanje pokazala je ekipa C u sastavu: Edin Pezo- kapiten, Mihael Prkić, Mirjam Muftić i Dani Imamagić – članovi. Drugo mjesto podijelile su ekipe A (Lamija Pijadžer, Laris Ajanović, Amela Imamagić, Rijad Džafo)  i B (Lamija Čusta, Iman Džafo, Džan Likić i Asmir Hrvat). Inače, priredba je bila planirana za 22.02.2014. godine, ali je zbog bolesti djece odložena za tjedan kasnije.

Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan