Print this page

Nagrađeni preuzimaju nagrade

10 Tra 2016
3258 times

Već 6 dana je prošlo od izvlačenja sretnih dobitnika u nagradnoj igri „15 godina s vama“ koju je Hrvatski radio Bobovac Vareš d.o.o. zajedno

sa svojim poslovnim partnerima i osvjedočenim prijateljima priredio u povodu 15 godina rada u kontinuitetu. Nagrađeni slušatelji su većim dijelom proteklih dana preuzeli svoje nagrade. Spomenimo samo neke od njih gđa Antonija Slugić preuzela je sunčane naočale koje je osvojio njezin sin Tvrtko, koji živi u Clevelendu u Sjedinjenim američkim državama, a inače je član Kluba slušatelja radija.   
U čitanju knjige o uzgoju voća uživat će naša slušateljica Elizabeta Babić, a rekla nam je da ju je posveta u knjizi jako obradovala. Mihaela Pejčinović obradovala se odjevnom predmetu po vlastitom izboru iz butika Emi u Varešu, vlasnika Enesa Plecića, a Nevenka Terzić također odjevnom predmetu iz butika Majra, vlasnice Hajre Skula. Po dvije šalice s logom Udruge Majka Terezija osvojile su Velinka Čović, Marijana Marić i Jela Divković. Robno novčani bon u iznosu 50 KM iz poduzeća Pero doo Zenica, poslovnica Vareš će dobro doći Varešaku Jožefu Pagonu. U ljepotice lončanice iz cvjećarne Orhideja, vlasnice Ivone Ljevak uživat će naš slušatelj Jakov Malbašić s Tisovaca.
Najsretniji je bio Josip Semunović iz Vareša koji je osvojio glavnu nagradu – vikend za dvije osobe u vili Iris u Fojnici u kojoj će uživati već ovog vikenda.
Ovim putem molimo sve preostale nagrađene slušatelje, a to su Katarina Šimić, Drago Mandić, Alma Mandić, Stjepan Franjkić, Janja Matičević, Stjepan jelić, Davor Rudakijević i Kata Jozić, da do kraja mjeseca srpnja dođu u našu redakciju i preuzmu svoje nagrade. Isto tako molimo vlasnika nagrađenog kupona s brojem 1059 da nam se javi što prije.

Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan