Print this page

„Čupo pjeva hitove“ uskoro u prodaji!

10 Tra 2016
9352 times

Uvijek nas vesele uspjesi ljudi iz vareša gdje god bili i čime god se bavili. U narednim rečenicama želimo predstaviti jedan glazbeni uspjeh. Naime, naš bivši sugrađanin

Jasenko Vijačkić koji danas živi u Nizozemskoj uskoro izdaje svoj CD pod nazivom „Čupo pjeva hitove" . Na CD-u se nalazi 15 obrada domaćih hitovi (od Gibonnija i Crvene jabuke do Halida Bešlića) i ne samo to, tu si bonus pjesme: Oćevija moj zavičaj koju je Čupo posvetio svom rodnom kraju, potom pjesma Zvijezde nad Varešom  u izvedbi mlade Jana Šoljak,  te instrumentalne izvedbe Bembaša i latino instrumental, koje na gitari izvodi Darko Šimić Šimke, Varešanin sa zagrebačkom adresom.
Dakle, kupovinom CD-a uživat ćete u 80 minuta jako dobre glazbe. Narudžbe i predbilježbe možete izvršiti javljanjem na Jasenkov mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Upute za plaćanje i detalje vezane za način isporuke ćete dobiti kada pošaljete upit.
Doznajemo da već postoji veliko zanimanje za Jasenkov CD, čija je naklada ograničena, zato požurite! Pjesme s CD- a naći će svakako svoje posebno mjesto u programu Hrvatskog radija Bobovac Vareš, a ovim putem ekipa radija Jasenku upućuje iskrene čestitke.

Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan