Print this page

Framaši organizirali božićnu priredbu

10 Tra 2016
1774 times

U kino dvorani u Varešu u srijedu navečer (28.12.2011. godine) članovi FRAME župe Vareš organizirali su prigodnu božićnu priredbu. Priredbu su

otvorili članovi župnog zbora, a potom se prisutnima se obratila predsjednica vareških Framaša Martina Vidović, zahvalivši se posjetiteljima na odzivu i podrški koju su došli pružiti framašima, te je izrazila nadu da će se trud isplatiti. Obećala je da će poticati mlade da se pridruže Frami u što većem broju i obraćanje zaključila blagdanskom čestitkom.
Posjetitelji, koji su ispunili kino dvoranu u cijelosti, uživali su u recitatorskim izvedbama vareških framašica Kristine Anđić, Tomislave Pejčinović, Anje Franjkić i Irene Marijanović, a najviše pozornosti i aplauza dobili su glumci koji su izveli jako edukativan igrokaz „Prilika anđela“ . Kako doznajemo igrokaz su pripremali intenzivno punih mjesec dana na svakodnevnim probama i njihov trud vrijedan je svake pohvale.
Popularnu pjesmu Bijeli Božić na gitari su izvele Antonela Grubešić i Martina Dužnović, a nastupili su članovi dječjeg zbora sa skladbom Travnikom ravnim uz pratnju Marka Vidovića, Antonia Matića, Martine Dužnović i Antonele Grubešić. Priredbu je zatvorio župni zbor. Spomenimo i činjenicu da je ulaz na božićnu priredbu vareške Frame bio besplatan, a oni koji su to željeli mogli su dati dobrovoljni prilog za framaše.

Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan