Print this page

Najavljujemo - biciklistička utrka "Visit Vareš MTB CUP 2016" u subotu

06 Lis 2016
2747 times

U subotu 08.listopada/oktobra 2016. godine u organizaciji

njemačke organizacije Help Hilfe zur Selbsthilfe e.V, K.E.S. Perun - Va i turističke organizacije Visit Vareš održat će se biciklistička utrka "Visit Vareš MTB CUP 2016".
Natjecanje se organizira u sklopu promotivnih aktivnosti turističkih potencijala općine Vareš i dio je projekta “Izgradnja održive ekonomije kroz razvoj MSP i turističkih kapaciteta u Bosni i Hercegovini” kojeg provodi njemačka organizacija Help Hilfe zur Selbsthilfe e.V, financiranog od strane Vlade Savezne Republike Njemačke kroz Pakt za stabilnost jugoistočne Europe.

Po informacijama koje smo dobili od organizatora utrke, okupljane sudionika zakazano je u 9 sati na platou ispred Općine Vareš, odakle će i početi utrka točno u 11 sati. Prijave se mogu obaviti na dan natjecanja, od 9 sati do 10 sati i 30 minuta, kada se i plaća kotizacija u iznosu od 5 KM. Utrka će se voziti po kontrolnim točkama, svaki sudionik će imati svoji knjižicu na kojoj će upisivati kontrolne tačke.

Za najbolje bicikliste osigurane su i prigodne nagrade. Tako će biti nagrađena prva 3 natjecatelja koji završe cijelu stazu ukupne dužine 27 km i ispune sve kontrolne tačke (bit će ih 7) , a nagrade su sljedeće:
1. mjesto: 200 KM, pehar, diploma
2. mjesto: 100 KM, pehar, diploma
3. mjesto: 50 KM, pehar, diploma

Svi ostali sudionici koji odvezu cijelu stazu dobit će diplomu o uspješnoj završenoj utrci. Također za svakog sudionika osigurane su promotivne majice, piće, hrana, servis i sigurnost na utrci.
Osim prijava za sudjelovanje na sam dan utrke, ostavljena je mogućnost prijava zainteresiranima i putem FB stranice Visit Vareš  ili na broj + 387 60 35 01 397 (Mirza Zec) (SMS, VIBER, WhatsApp). Na isti broj možete dobiti i sve ostale informacije u vezi utrke.

Poslije utrke organizira se zabava uz piće i druženje. Svi ste pozvani i dobro došli, poručuju organizatori biciklističke utrke "Visit Vareš MTB CUP 2016"!

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela