Print this page

Vareš ima prvake i u powerliftingu!

10 Lis 2016
6199 times

Vareš - naš mali grad, a po broju sportskih uspjeha itekako velik!

Vareš -  grad čije ime ponosno promoviraju sportski talenti rođeni u njegovom krilu. A Varešani, bez obzira gdje su na ovoj kugli zemaljskoj, trebali bi biti i sigurno jesu preponosni na svoju mladost. Još samo da ih društvo i lokalna zajednica prepozna kroz veću i jaču potporu... Gdje bi nam onda kraj bio!
Junaci naše današnje priče su Farik Muhić (24) i Edin Fazlić (18), obojica iz Vareš Majdana, dečki koji se bave dizanjem utega, odnosno powerliftingom. I koji su sa svog prvog međunarodnog natjecanja donijeli zlatne medalje u Vareš!

Naime, proteklog vikenda, 08. i 09.listopada 2016. godine u susjednoj Republici Hrvatskoj, u gradu Gospiću održano je Lika Rux power 2016. - međunarodno powerlifting natjecanje, na kojem su se natjecali Farik i Edin. Farik je postao prvak u kategoriji -120 kg, a Edin prvak u kategoriji -93 kg.

Red je da ukratko i predstavimo naše prvake. Farik je rođen 08.05.1992. godine u Varešu, trenutno zaposlen u Ilijašu. Već 13 godina bavi se sportom, od toga 7 godina trenirao je nogomet, a posljednjih 6 godina diže utege.
Edin se rodio 30.03.1998. godine u Varešu i već 4 godine samostalno trenira dizanje utega. Obojici je ovo prvo natjecanje, što još više daje na značaju njihovom rezultatu. U ime redakcije radio Bobovca Edinu i Fariku upućujemo iskrene čestitke!

Kako doznajemo, okupljanje snagatora u Lici preraslo je u tradiciju a ovogodišnji „Lika Rux Power“ zasigurno je i odzivom od 75 sudionika i kvalitetom nadmašilo prošlogodišnje natjecanje.

EdinGospic
FarikGospic
FarikGospic1
FarikGospic4

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela