Print this page

Vareš ima europskog prvaka u karateu!

21 Lis 2016
8330 times

Članovi Karate kluba Vareš ponovno su nas učinili ponosnima,

pokazali što mogu i znaju i sa Europskog prvenstva donijeli u grad čak 8 medalja!

Vareški državni reprezentativci Arijana Klančević, Amra Fazlić, Šeherzada Operta i Matija Kokor su zajedno sa svojom trenericom Mirsadom Opertom - koja je i selektorica ženske reprezentacije BiH - od 12. do 16. listopada 2016. godine boravili u Krakowu u Poljskoj, gdje je održano 23. Europsko fudokan prvenstvo u tradicionalnom karateu.

U jakoj konkurenciji , između 25 zemalja i preko 600 natjecatelja, reprezentacija BiH osvojila je  ukupno 15 medalja - 5 je zlatnog sjaja, 7 srebrenog i 3 brončanog.

Naš Matija Kokor osvojio je zlatnu medalju u borbama pojedinačno i tako postao europski prvak. Osim toga osvojio je srebrnu medalju ekipno. Vareške djevojke Arijana Klančević, Amra Fazlić, Šeherzada Operta osvojile su po dvije srebrne medalje ekipno (kate i borbe).

Vareški reprezentativci na europsko prvenstvo u Poljskoj otputovali su zahvaljujući sredstvima odobrenim od strane Federalnog ministarstva kulture i sporta, te vrijednom donacijom našeg Varešanina Gorana Višnjića u sklopu njegove misije Ride about AU.

U ime redakcije radio Bobovca upućujemo srdačne čestitke članovima i trenerici KK Vareš, koji su po tko zna koji put Vareš promovirali u svjetlu zlatnog i srebrnog sjaja. Bravo!

KKKrakow1
KKKrakow
KKKrakow2
KKKrakow3
KKKrakow4
KKKrakow5
KKKrakow6
KKKrakow7
KKKrakow8
KKKrakow9
KKKrakow10
KKKrakow11
KKKrakow12
KKKrakow13
KKKrakow15
KKKrakow16
KKKrakow17

 

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela