Print this page

Održana Skupština NK Vareš

28 Stu 2016
5475 times

U velikoj dvorani općine Vareš u četvrtak 24. studenog održana je Skupština NK

Vareš. Skupštinu je otvorio dosadašnji tajnik i v.d. predsjednika Skupštine Ilhan Šišić i upoznao prisutne, njih oko 50-ak, o aktualnom stanju u NK Vareš i razlozima sazivanja Skupštine.

Potom se prisutnima obratio i načelnik Općine Vareš Zdravko Marošević koji je ulio dozu optimizma u bolje dane za NK Vareš i poručio:" Sport je odlika čovjeka, simbol prijateljstva, rada i reda. Ja vas molim ostavimo iza sebe sve negativno od prošlosti.  Vraćat ćemo se u prošlost sjećajući se uspjeha i ponosa NK Vareš i Vareša u cjelini. To je ono na što danas imamo pravo. Krenimo nekim novim putem, u neke nove sportske pobjede, a pobjeda je i ovo što smo danas ovdje. Pobjeda će biti i sutra kad osposobimo stadion NK Vareš i kada djeca i omladina ponovno budu igrala tu".

Načelnik Marošević je prihvatio mjesto predsjednika UO NK Vareš i obećao svoju punu potporu i zalaganje kako bi se stadion NK Vareš, koji je danas bez tribina i ograde, do idućeg ljeta doveo u zadovoljavajuće stanje i ujedno omogućio igranje utakmica u povodu obilježavanja 90. obljetnice od utemeljenja NK Vareš.

U daljem radu Skupštine razriješen je dužnosti bivši predsjednik Skupštine Mirza Ajanović, te članovi Upravnog odbora Muris Parić (predsjednik), Ilhan Šišić (tajnik), Milomir Marošević, Nikola Šimić, Amir Ajanović i Nusret Muftić i Amir Memić.

U novo vodstvo NK Vareš izabrani su: Ilhan Šišić - predsjednik Skupštine, te članovi UO: Zdravko Marošević - predsjednik, Mario Mirčić, Mugdim Imamagić, Slobodan Malić, Ibrahim Sirotanović, Mario Marošević i Malik Likić.
Istaknuto je da je cilj održavanja Skupštine bio krenuti s mrtve točke i pokrenuti ponovno rad NK Vareš. U tom cilju novi Upravni odbor kluba će u što skorije vrijeme održati prvi radni sastanak i donijeti određene zaključke. (foto M. Marijanović)

NKVares
NKVares1

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela