Print this page

Novi uspjesi vareških karatista

10 Tra 2016
2212 times

O Karate klubu Vareš i uspjesima koje postižu članovi kluba zajedno sa svojom trenericom Mirsadom Operta već smo pisali.

No oni zaslužuju i puno više, jer ne prestaju sa žetvom medalja na svim natjecanjima na kojima se pojave.  Novi uspjeh postigli su  30.04.2011. godine u Mostaru na prvenstvu FBiH u tradicionalnom karateu. S ovom natjecanja mladi vareški karatisti i karatistice vratili su se s 11 medalja u pojedinačnoj kategoriji i 6 medalja u ekipnoj. Proglašeni su i za najbolju ekipa natjecanja. Rezultat za svaku pohvalu!
Za ovaj veliki uspjeh pripremali su na vareškom izletištu Igrište prvi vikend mjeseca travnja. Prije toga osvajali su medalje po natjecanjima u Sarajevskom i Zeničko dobojskom kantonu i za 2 i pol godine koliko već sudjeluju na natjecanjima imaju ukupno 304 medalje! Zbog svih tih uspjeha 4 djevojčice Edina Operta, Lamija Bisić, Šeherzada Operta i Emina Botić i trenerica Mirsada Operta pozvane su da budu dio reprezentacije BIH na Europskom prvenstvu u tradicionalnom karateu koje će se od 18 do 22. svibnja 2011. godine održati u Beogradu. Zahvaljujućiobećanoj materijalnoj potpori premija ZDK to će i ostvariti, a mi ćemo im poželjeti sretan put i nove uspjehe o kojima ćemo sa zadovoljstvom pisati na našem webu.

Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan