Print this page

Nove medalje članovi Karate kluba Vareš osvojili u Kopru

11 Tra 2017
3450 times

U nedjelju  09.travnja 2017. godine članice

Karate kluba Vareš zajedno sa svojom trenericom Mirsadom Operta sudjelovali su na Internacionalnom prvenstvu "Koper 2017" u Republici Sloveniji.
Naše djevojke Amra Fazlić, Arijana Klančević, Šeherzada Operta, Džejna Hrvat, Nikolina Vidović i Inela Kovačević su bile dio reprezentacije BiH u tradicionalnom karateu, što je svakako veliki ponos Vareša.

U izuzetno jakoj konkurenciji, gdje su nastupile 33 ekipe i reprezentacije, te preko 300 natjecatelja, članice Karate kluba Vareš ostvarile su sljedeće rezultate:

Amra Fazlić - 1. mjesto; kate, mlađe seniorke

Amra Fazlić - 2. mjesto; borbe, mlađe seniorke

Ekipa (Arijana Klančević, Šeherzada Operta, Amra Fazlić) - 1. mjesto; kate ekipno, mlađe seniorke.

Naše mlade sugrađanke Džejna Hrvat, Nikolina Vidović i Inela Kovačević su u kategoriji starijih djevojčica u ekipnoj konkurenciji zauzele 4. mjesto.

Treba istaknuti da je na ovo prvenstvo naša Vareška  Amra Fazlić bila pozvana ispred Sudačke organizacije TKA-BIH.

„ Put u Sloveniju ne bi bio moguć bez podrške Općine Vareš, te načelnika općine Vareš Zdravka Maroševića, ovim putem želimo iskreno da se zahvalimo na podršci i pomoći“, poručuju iz Karate kluba Vareš, te dodaju da sada nastavljaju pripreme za Državno prvenstvo i prvenstva unutar države koja slijede do kraja sezone.

U ime redakcije radio Bobovca upućujemo srdačne čestitke svim članicama Karate kluba Vareš na osvojenim medaljama i velikoj promociji našeg grada.

Kopar
Kopar2
Kopar3
Kopar4
Kopar5
Kopar6
Kopar7
Kopar8
Kopar9

 

 

Last modified on Utorak, 11 Travanj 2017 20:04
Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela