Print this page

Braća Bogeljići državni prvaci u taekwondou

16 Svi 2017
3864 times

Naši sugrađani Matej i Patrik Bogeljić državni su prvaci!

Oni su kao dio TKD kolektiv “Bosna” u nedjelju, 14. svibnja 2017. godine sudjelovali su na Taekwondo prvenstvu Bosne i Hercegovine. Prvenstvo je održano u Bugojnu pod pokroviteljstvom Taekwondo saveza BiH, a okupilo je 473 natjecatelja iz 35 klubova.

Ispred TKD kolektiva “Bosna” koji vodi trener Edin Kajević, na ovom prvenstvu sudjelovalo je 32 natjecatelja koji su nastupili u borbama (21 natjecatelj) i formama – pomsama (10 natjecatelja).
Na prvenstvu je naš Patrik Bogeljić  imao je dvije borbe, polufinale je završio rezultatom 22:1 s prekidom u drugoj rundi, a finale je završio rezultatom 28:22. Obranio je prošlogodišnju titulu državnog prvaka. Inače je Patrik je za ovu godinu kantonalni prvak, federalni viceprvak i državni prvak!

Dodajmo da je Patrikov brat Matej Bogeljić postao državni prvak u formama u jakoj konkurenciji, a također je i kantonalni, te federalni prvak. Titulu državnog prvaka u formama Matej drži već tri godine za redom.

Što reći drugo nego respekt dečki i čestitamo vam u ime redakcije radio Bobovca i želimo još puno sportskih uspjeha!

Inače, za ovu godinu TKD kolektiva “Bosna”  ima 6 državnih prvaka u borbama i 4 prvaka u formama. Klub je osvojio prvo mjesto ekipno u konkurenciji mlađih kadetkinja i ponosi se titulom najuspješnije vrtićanke turnira.

Bogeljici1
Bogeljici
Bogeljici2
Bogeljici3
Bogeljici5
Bogeljici4

Rate this item
(3 votes)
danijela

Latest from danijela