Print this page

Pioniri NK Vareš osvojili 3.mjesto u Vogošći, Božidar najbolji igrač lige

25 Velj 2019
2521 times

Protekla 2 mjeseca pioniri NK Vareš sudjelovali su na 21. Malonogometnom turniru „Vogošća 2019“,

a igrali su u okviru Zimske lige za dječake i djevojčice 2005. i 2004. godište.

S ponosom možemo reći da su vareška djeca koju vodi trener Vernes Brkić pokazala izuzetan talent, spretnost i umijeće s loptom, te na ovom natjecanju zauzeli odlično 3.mjesto.

U utakmici za 3.mjesto igranoj u subotu 23. veljače 2019. godine vareški pioniri svladali su svoje vršnjake iz NK Unis rezultatom 4:2. Još jedno veliko priznanje pripalo je nogometašu NK Vareš Božidaru Malbašiću koji je proglašen najboljim igračem Zimske lige i nagrađen je prigodnim peharom.

Za ekipu pionira NK Vareš 2005. godište nastupali su: Haris Muftić, Kenan Kapetanović, Ensar Mešić, Bilal Likić, Husein Zubača, Mihovil Jozić, Dunja Božić, Danin Imamagić, Visar Čobo, Božidar Malbašić,trener Vernes Brkić.
Samo malo sportske sreće nedostajalo je da vareški dječaci igraju finalnu utkamicu, ali sreća je bila na strani protivničke ekipe Škola nogometa Bambinosi, koji su se u polufinalnoj utakmici plasirali u finale i na kraju zauzeli drugo mjesto. Zimsku ligu osvojila je ekipa Škola nogometa Šampion Ilidža.

Inače, Zimska liga za dječake i djevojčice igrala se prethodna dva mjeseca u dvorani „Amel Bečković“, a okupila je oko 250 dječaka i djevojčica. Turnira je organizirao KSC Vogošća u suradnji s NK Unis.

Pionirima NK Vareš, najboljem igraču lige Božidaru, treneru Vernesu i upravi NK Vareš upućujemo iskrene čestitke na ovom uspjehu, uz nadu da će i dalje imati potporu navijača, simpatizera, Varešana diljem svijeta, ali i lokalne zajednice. Rezultati koje postižu temelj su za to.

  • NKVarespioniri1
  • NKVarespioniri
  • NKVarespioniri2


 

Last modified on Ponedjeljak, 25 Veljača 2019 12:55
Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela