Print this page

Općina Vareš pokrovitelj Košarkaškog kampa Kenan Kamenjaš

17 Lip 2022
1063 times

Košarkaški kamp Kenan Kamenjaš će se ove godine održati u vremenu od 10. do 15.7.2022. godine  u Sportsko rekreacijskom centru Ajdinovići u Olovu.

Ponosni pokrovitelj Košarkaškog kampa Kenan Kamenjaš za 2022. godinu je Općina Vareš.

Općina Vareš, na čelu s načelnikom Zdravkom Maroševićem, već drugu godinu zaredom podržava i prati rad Košarkaškog kampa Kenan Kamenjaš, te su uvijek dragi gosti na ovim košarkaškim okupljanjima. Nakon prošlogodišnje podrške koju su voditelji kampa opravdali svojim radom, načelnik Marošević je i ove godine odlučio pomoći pri organizaciji kampa za svu djecu. Iz Košarkaškog kampa Kenan Kamenjaš ističu - ovom prilikom želimo se zahvaliti našim prijateljima na podršci i pomoći u promociji sporta i košarke u Općini Vareš! Hvala!
Vidimo se i ove godine u Ajdinovićima.

Kamp će trajati 6 dana i polaznike očekuje 6-odnevni puni pansion, oprema za treniranje, sportski, edukativni i zabavni sadržaji, nagrade za najbolje sudionike, te druženje s košarkaškim reprezentativcima BiH.
Kako doznajemo, pokrovitelji kampa ove godine su i općina Breza i načelnik Vedad Jusić, Općina Ilijaš i načelnik Akif Fazlić.

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela