Print this page

Rock večer u City baru

22 Ruj 2017
2418 times

Bendovi vareških rockera, u sklopu

5. VaClaFa – festivala klasične glazbe,  izveli su sinoć, 21. rujna 2017. godine lijep repertoar pjesama domaće i inozemne pop rock scene. Njihov nastup organiziran je u City baru u Varešu, a počeo je oko 20 sati.  Svirka mladih vareških rokera naišla je, ako i svaki put, na odličan prijem kod publike koja je puna 2 sata istinski uživala, pjevala i plesala u ritmovima starih i novijih hitova.

Una Berberović, Amela Imamagić, Edna Halkić, Nađa Imamagić, Ema Lekić, Ema Hinger, Adi Kamenjaš, Mihael Šimić, Mateo Pejčinović, Ivan Jarmanović i Emilio Mutić za svaku otpjevanu i odsviranu pjesmu zaslužili su veliki aplauz sinoć.

Naši mladi rockeri su vrijedni, uporni, strpljivi i jako vole to što rade, pa im ni probe koje organizira prof. Igor Hinger nikada ne padaju teško. Shvatili su da glazba donosi mnogo lijepih trenutaka u životu, a večerašnji nastup samo je dio toga.

Lijepo je reći da uz rock-izvođače svi uživaju u dobroj glazbi, što je zapravo najveća pobjeda glazbe. Treba ovakvih nastupa što više našem gradu, jer je to način da podržimo našu talentiranu mladost i njihovog voditelja Igora, ali i način da mlađe generacije uživaju u pravoj glazbi.

Cityrockeri1
Cityrockeri2
Cityrockeri3
Cityrockeri4
Cityrockeri6
Cityrockeri7
Cityrockeri9
Cityrockeri10

Rate this item
(2 votes)
danijela

Latest from danijela