Print this page

Postanite volonter Crvenog križa Vareš

24 Lip 2021
807 times

Mladi Crvenog križa Vareš obavještavaju svoje prijatelje, građane i građanke Općine Vareš da vrše upis novih volontera.

Volonteri mogu biti sve osobe od 7 do 30 godina, bez obzira na spol, socijalni ili bilo koji drugi status. Volontiranje se obavlja slobodnom voljom volontera iz razloga solidarnosti.
Godišnja članarina za pomladak od 7 do 15 godina je 1,00 KM, za omladinu od 16 do 30 godina je 2,00 KM.

Kad se međusobno upoznajemo, govorimo: on je dobar ili zao čovjek.  Kad vas netko upoznaje i kaže: ,,On je aktivista Crvenog križa'' znajte da je dobar čovjek, jer oni koji su se opredijelili za rad u Crvenom križu, nose u svom biću ljubav za druge.  Crveni križ je sve nas, od dana kad smo počeli volontirati u njemu, naučio drugim vrijednostima koje Crveni križ njeguje i koje su stalne: poštenje, prijateljstvo, njegovanje obiteljskih veza, humanost, razumijevanje, a naročito ljubav za sve ljude, bez nacionalnih, vjerskih i klasnih predrasuda, navode mladi Crvenog križa Vareš.

Zavolontiraj s nama i postani dio ove obitelji i zapamti - Volonteri nisu plaćeni, ne zbog toga što su bezvrijedni, nego zbog toga što su neprocjenjivi, poručuju mladi Crvenog križa Vareš.

Prijaviti se možete kod predsjednice omladine Crvenog križa Vareš Nikoline Stjepanović, u prostorijama  Crvenog križa Vareš  ili na broj telefon 032/843-343.

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela