Print this page

Akcija Jedan paketić za jedno dijete uspješno realizirana

30 Pro 2022
947 times

Volonteri Crvenog križa Vareš i ove godine su uspješno, 3.put za redom, realizirali humanitarno-volontersku akciju „Jedan paketić za jedno dijete“, kojoj je cilj bio pred Novu godinu

obradovati najmlađe članovi socijalno ugroženih obitelji sa područja općine Vareš.

Podjela paketića je bila organizirana na nekoliko lokacija od Osnovne škole Vareš Majdan, Male škole Vareš, JPU Dječje obdanište Vareš , a središnji dio upriličen je danas 30. prosinca 2022. godine ispred prostorija Crvenog križa Vareš. Volonterke Crvenog križa Vareš Amina, Ena i Nejla pripremile su i pročitale vlastite pjesmice o Djedu Mrazu, a Karla je uz gitaru zajedno s djecom otpjevala poznatu dječju pjesmicu Kad si sretan.

Djecu je posebno obradovao dolazak Djeda Mraza, pa su spremno pozirala s njim za uspomenu dok im je dijelio paketiće. Ove godine pripremljeno 250  paketića i ovim putem volonteri Crvenog križa se zahvaljuju svima koji su dali doprinos da i ovogodišnja akcija bude uspješna.

„Prezadovoljni smo ovogodišnjom akcijom tijekom koje je napravljeno 250 paketića i obradovano mnogo djece. Ovim putem želim da zahvalim i da pohvalim sve one koji su nas i ove godine podržali, jer bez obzira koliko god željeli da organiziramo ovu akciju, mi to ne bismo uspjeli bez  podrške drugih”, istaknule su volonterke Crvenog križa Vareš Alma i Džejna i poželjela sretne novogodišnje praznike svim sugrađanima.

Inače, popis djece kojoj su uručeni paketići napravljen je na osnovu popisa korisnika usluga JU Centar za socijalni rad Vareš.

paketici-CK-22
paketici-CK-21
paketici-CK-20
paketici-CK-19
paketici-CK-18
paketici-CK-17
paketici-CK-16
paketici-CK-15
paketici-CK-14
paketici-CK-13
paketici-CK-12
paketici-CK-11
paketici-CK-10
paketici-CK-9
paketici-CK-8
paketici-CK-7
paketici-CK-6
paketici-CK-5
paketici-CK-4
paketici-CK-2
paketici-CK-3


Rate this item
(1 Vote)
danijela

Latest from danijela