Print this page

JKP doo Vareš nabavilo novi stroj

06 Sij 2023
1540 times

Danas je, na zadovoljstvo i ponos uposlenika JKP doo Vareš i same Općine Vareš, pušten u uporabu novi stroj –utovarivač. Stroj je kupljen nakon provedene javne nabavke

i zakonskih procedura,a njegova vrijednost je preko 198.000 KM.

„ Nabavili smo ovaj stroj utovarivač za potrebe JKP Vareš, za održavanje puteva, posebno zimsko i općenito za rad Komunalnog. To pokazuje koliko je JKP Vareš sada u situaciji da se može obogatiti jednim strojem, sada govorimo konkretno o iznosu cca 200.000 KM, ali sve je to zahvaljujući njihovom poslovanju i poslovanju Općine Vareš koji smo prošle godine sva dugovanja koja smo imali prema JKP Vareš izmirili  i tako im pomogli da odvoje prostor. To je taj način suradnje da JKP osnažimo i sada smo daleko spremniji dočekati snježne padavine i bilo kakve druge nepogodnosti. Ovaj stroj je uistinu moćan i daje jednu daleko veću sigurnost da uđemo u zimsku sezonu. Ono što je još lijepo je činjenica da smo ušli u novu godinu s ovakvim lijepim strojem i nadam se da će on biti znak za još bolju i uspješniju 2023. godinu“, rekao nam je načelnik Općine Vareš Zdravko Marošević.

Potom je dodao: “Već smo došli u fazu spremnosti da se na godišnjoj razini možemo obogatiti određenim obnavljanjem kompletne infrastrukture i sredstava koje su za nas potrebni. Neka i ostalim javnim ustanovama i poduzećima ovo bude primjer , jer JKP Vareš i direktor Zafer Kamenjaš ima i pogled i viziju svog poslovanja i pokušava višak svoje dobiti pretvoriti u tehničko materijalna sredstva. Kada je to sve u suradnji s Općinom, onda je to daleko lakše i bolje i možemo na to biti ponosni svi. Ja kao načelnik svakako jesam, jer mnoge općine neće još zadugo imati priliku stajati pored ovakvog stroja“, zaključio je načelnik Marošević.

JKP-novi-stroj-10
JKP-novi-stroj-9
JKP-novi-stroj-8
JKP-novi-stroj-7
JKP-novi-stroj-6
JKP-novi-stroj-5
JKP-novi-stroj-4
JKP-novi-stroj-2
JKP-novi-stroj-3

Rate this item
(3 votes)
danijela

Latest from danijela