Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
danijela

danijela

Brojne aktivnosti realiziraju učitelji i nastavnici Osnovne škole Vareš zajedno sa svojim učenicima. Tako su danas, 17.svibnja 2024. godine kroz kreativno izražavanje obilježili su

Danas, 17.05.2024. godine u velikoj dvorani općine Vareš održana je radionica na temu: " Priprema projektnih prijedloga i izazovi provedbe projekata prema EU pravilima". 

Divne vijesti stižu nam iz Osnovne škole Vareš Majdan. Naime, Fatima Čolan učenica IX. razreda spomenute škole sve nas je ponovo počastila odličnim rezultatima i briljirala u rješavanju matematičkih zadataka.

Proteklog vikenda, u Sarajevu je održano natjecanje najboljih matematičara iz cijele Federacije BiH, a naša Vareška Fatima Čolan je predstavljala Zeničko-dobojski kanton.

U veoma jakoj konkurenciji, Fatima je zauzela peto mjesto, te na taj način osigurala plasman na smotru najboljih matematičara u Bosni i Hercegovini.

Dodajmo da je Fatimina mentorica bila nastavnica Jasminka Zukić.

„Iskrene čestitke upućujemo Fatimi, njenoj nastavnici i roditeljima na još jednom sjajnom nastupu, te joj želimo mnogo uspjeha na predstojećem državnom natjecanju“, naveli su iz Osnovne škole Vareš Majdan. (foto Osnovna škola Vareš Majdan)

  • Fatima-Colan-federalno-matematika-4
  • Fatima-Colan-federalno-matematika-2
  • Fatima-Colan-federalno-matematika-3

Posljednje zbogom dragom prijatelju i poslovnom suradniku

ZDRAVKO VIŠNJIĆ
(23.03.1961. – 11.05.2024.)

Uvijek si bio skroman, a u svemu tako velik i plemenit. Ponosni smo što si bio naš prijatelj i suradnik. Život često ispisuje najtužnije stranice, a mi znamo da ljudi umiru tek kad ih zaborave, a Ti ćeš zauvijek ostati u našim srcima i mislima.   

Počivaj u miru Božjemu u svojoj rodnoj Oćeviji koju si toliko volio. Neka te čuvaju svi anđeli nebeski.  

Obitelji upućujemo izraze duboke sućuti.  
                                                      

Zaposlenici Hrvatskog radija Bobovac Vareš

Na IV. međunarodnom pijanističkom natjecanju Sergei Rachmaninoff/Sarajevo, gdje je bilo 150 sudionika iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Tajlanda, Bugarske itd., učenici iz Osnovne škole ,, Vareš” u Varešu

Pozdravnom skladbom Ovo je zemlja za nas Ekatarine Velike danas, 09. svibnja 2024. godine otvorena je svečanost kojom su učenici Osnovne škole Vareš i njihovi učitelji i nastavnici obilježili Dan škole.

Vlada Zeničko-dobojskog kantona doznačila je gradovima i općinama sredstva za isplatu druge rate stipendija Ministarstva za boračka pitanja za 1.520 studenata prvog i drugog studijskog ciklusa

Obavještavaju se građani općine Vareš da će JP „Veterinarska stanica“ d.o.o. Vareš vršiti redovno godišnje i po zakonu OBVEZNO cijepljenje pasa protiv BJESNILA sa dehelmitizacijom

U Biltenu dnevnih događaja PS Vareš za dane 26., 27. i 28. travnja 2024. godine navedeno je sljedeće:

Na igralištu ispred Osnovne škole Vareš, danas 26. travnja 20024. godine održano je natjecanje učenika osnovnih škola u pružanja prve pomoći. Organizator natjecanja bio je Crveni križ općine Vareš

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8057

Jučer 10481

Ovaj Tjedan 42552

Ovaj Mjesec 128369

Ukupno 14136323

Currently are 247 guests and no members online