Print this page

Menadžment kompanije Eastern Mining upoznao se s radom Udruge poslodavaca Vareš

22 Ožu 2021
1817 times

U prostorijama kompanije Eastern Mining na Tisovcima danas, 22.03.2021. godine održan je sastanak s

predstavnicima Udruge poslodavaca Vareš. Zahvaljujući dobroj suradnji s lokalnom zajednicom i aktivnostima koje su do sada realizirali, danas se razgovaralo o poslovnim aktivnostima na području općine Vareš. Menadžment kompanije činili su izvršni direktor Adnan Teletović sa svojim suradnicama Lejlom Karčič, Aidom Ahmedović i Vildanom Mahmutović. Ispred Udurge poslodavaca prisutni su bili predsjednik Skupštine udruge Nikola Šimić, predsjednik UO udruge Ahmed Likić, dopredsjednik UO udruge Ivan Lovrić i tajnica Udruge Jasna Čabrajić.

Izvršni direktor kompanije Eastern Mining upoznao je prisutne o aktivnostima koje je kompanija do sada uradila i što ih očekuje u narednom razdoblju koje će se u sljedećim mjesecima intenzivirati. „Proteklih mjeseci intenzivno se radilo na dobivanju dozvola i već smo u završnoj fazi za dobivanje istih, što će uvelike doprinijeti većoj suradnji s lokalnom zajednicom kroz realizaciju većih poslova. Uskoro ćemo upoznati javnost s narednim koracima koji će Vareš usmjeriti u potpuno novom smjeru. Izgradnja objekata na Tisovcima i pristupni put samo su neke od aktivnosti koje nas očekuju u narednim mjesecima, a primarni cilj nam je angažirati što veći broj lokalnih kompanija“, rekao je u svom obraćanju direktor Teletović.

Predsjednik Skupštine udruge poslodavaca Vareš Nikola Šimić upoznao je menadžment s ciljevima i aktivnostima koje je udruga uradila od početka osnivanja. „Udruga intenzivno djeluje od 2015. godine, a njeno prvo osnivanje bilo je 2007. godine. Primarni cilj nam je uvezati sve poslodavce u Varešu u jednu udrugu koja će nas predstavljati na tržištu rada, ali i pokušati naći zajedničke poslove članovima udruge. Nastojat ćemo okupiti što veći broj poduzetnika iz Vareša, kako bi na jednom mjestu kompanija kao što je Eastern Mining mogla se upoznati s potencijalima našeg grada“, rekao je gospodin Šimić. 

Na kraju sastanka izraženo je obostrano zadovoljstvo na upoznavanju s radovima i mogućnostima koje se otvaraju kroz kompaniju i kroz djelovanje udruge. 

 

Last modified on Ponedjeljak, 22 Ožujak 2021 21:27
Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan