Print this page

Obavijest Federalnog zavoda za statistiku o provođenju ankete

27 Tra 2021
1251 times

Federalni zavod za statistiku uputio je obavijest o provođenju projekta „Podrška statističkom sustavu BiH za pripremu glavnog okvira za uzorak“.

Od 03.05. do 22.06.2021. godine (uz mogućnost produženja terenskog rada do 7 dana), u okviru projekta „Podrška statističkom sustavu Bosne i Hercegovine za pripremu glavnog okvira za uzorak“, a sukladno Zakonu o statistici BiH (Službeni glasnik BiH 26/04 i 42/04) i Zakonu o statistici u Federaciji BiH („Službene novine Federacije BiH“ br. 63/03 i 9/09) na području općine Vareš provodit će se anketiranje kućanstava za potrebe ažuriranja statističkog okvira uzorka.

Anketiranje će provoditi akreditirani anketari koje angažira Federalni zavod za statistiku.

Prema Zakonu o statistici BiH, Zakonu o statistici u Federaciji BiH i Zakonu o zaštiti osobnih podataka, statističke institucije Bosne i Hercegovine garantiraju punu povjerljivost podataka.

Anketari će primjenjivati preporučene mjere navedene u Naredbi Federalnog kriznog stožera, u cilju sprječavanja širenja zaraze izazvane virusom COVID-19, navodi se između ostalog u obavijesti koju je potpisao direktor Federalnog zavoda za statistiku doc.dr. Emir Kremić.

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela