Print this page

Iz biltena PS Vareš

28 Stu 2022
1784 times

U biltena PS Vareš za dane od 25. do 28.11.2022. godine navedeno je sljedeće:

Dana 26.11. u 0 sati 5 minuta prijavljeno je narušavanje javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu City bar u ulici Čaršija u Varešu. Po prijavi su postupili policijski djelatnici PS Vareš koji su lišili slobode jednu osobu iz Vareša, koja je narušila javni red i mir tučom, te je isti zadržan u prostorijama za zadržavanje PS Vareš, a protiv njega će biti podneseno Izvješće o počinjenom prekršaju nadležnom općinskom sudu.

Dana 26.11. u 0 sati 15 minuta prilikom lišavanja slobode jedne osobe, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o JRiM, isti je fizički napao policijskog djelatnika PS Vareš. Uz pomoć fizičke snage i sredstava za vezivanje isti je lišen slobode, te zadržan u prostorijama za zadržavanje PS Vareš. Policijski djelatnici su obavili potrebne mjere i radnje vezane za ovaj slučaj, a protiv navedene osobe će biti podneseno Izvješće o kaznenom djelu nadležnom Kantonalnom tužiteljstvu.

Dana 26.11. u 11 sati 50 minuta prijavljeno je PS Vareš da je u blizini mjesta Semizova Ponikva, na lokalitetu Njivice pronađeno beživotno tijelo nestalog Blaženka Parića, za kojim je bila organizirana potraga. Na lice mjesta izašli su policijski djelatnici PS Vareš, djelatnici kriminalističke policije koji su izvršili očevid, kao i mrtvozornik Doma zdravlja Vareš, koji je konstatirao da je isti preminuo prirodnom smrću.

Dana 25.11. u vremenu od 11 sati do 13 sati na lokalitetu kraljevskog grada Bobovca održano je obilježavanje Dana državnosti BiH u organizaciji Općine vareš. Na skupu je bilo prisutno oko 2.000 posjetitelja, skup su osiguravali policijski djelatnici PS Vareš, a isti je protekao uredno.

Last modified on Srijeda, 30 Studeni 2022 16:08
Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela