Print this page

Uskoro završetak višenamjenskog igrališta u Dragovićima

04 Svi 2021
2420 times

Zahvaljujući Federalnom ministarstvu za raseljene osobe i izbjeglice ovih dana

finaliziraju se radovi na izgradnji višenamjenskog igrališta kod područne škole u Dragovićima.

O samom projektu nešto više je rekao predsjednik mjesne zajednice Dragovići i Mijakovići Šaban Ibrišimović. „Projekt za ovo igralište urađen je prije pet godina ali do njegove realizacije došlo je tek sada. U sklopu ovog projekta urađen je jedan dodatak, odnosno urađeno je parkiralište na sjevernoj kapiji kraljevskog grada Bobovca. Što se ovog dijela tiče, uradit će se 40-ak metara oštre krivine i asfaltirat će se dio ispred suvenirnice kako bi imali veći prostor za parkiranje, negdje oko 250 m2 iskoristivog prostora. Jedan od razloga za izgradnju ovog prostora je taj što područna škola nikada nije imala igralište te učenici nisu mogli imati adekvatan tjelesni odgoj.

Igralište je višenamjenskog tipa za sve potrebe mjesne zajednice, odnosno mogu se održavati skupovi jer nemamo svoj dom. Prostor oko igrališta bit će ograđen visokom ogradom i u potpunosti će zadovoljiti sve potrebe za koje je namijenjeno. Pored Federalnog ministarstva za raseljene osobe i izbjeglice u projekt se uključila i Općina Vareš te ovim putem se zahvaljujem i općinskom načelniku Zdravku Maroševiću na pomoći. Isto tako hvala i izvođačima, firmi Hajdić iz Maglaja na dobro urađenom poslu“, rekao je predsjednik mjesne zajednice Šaban Ibrišimović. Razgovor s gospodinom Ibrišimovićem poslušajte u našem podcastu.

Vrijednost ovog projekta je oko 60.000 KM i svakako će dobro doći najprije učenicima, a onda i svim mještanima kako bi poboljšali uvjete življenja u ovoj mjesnoj zajednici. 

IMG6281-DragoviciIgraliste
IMG6279-DragoviciIgraliste
IMG6278-DragoviciIgraliste
IMG6277-DragoviciIgraliste
IMG6276-DragoviciIgraliste
IMG6275-DragoviciIgraliste
IMG6274-DragoviciIgraliste
IMG6273-DragoviciIgraliste
IMG6272-DragoviciIgraliste
IMG6271-DragoviciIgraliste
IMG6270-DragoviciIgraliste
IMG6269-DragoviciIgraliste
IMG6268-DragoviciIgraliste

 

Last modified on Utorak, 04 Svi 2021 20:28
Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan