Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Predsjedavajuća OV-a Vareš Mahira Brkić je na osnovu člana 58. stav 1. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Vareš (Novi prečišćeni tekst), zakazala 9. sjednicu

Novosti za dan 21.10.2021. godine

Općinsko vijeće Vareš na 8. sjednici održanoj 30.09.2021. godine, jednoglasno je usvojilo

I z j a v u za medije i građane

u vezi sa aktualnim događanjima pokušaja narušavanja međunacionalnih odnosa na općini  Vareš, kroz dizanje tenzija najvećim dijelom putem društvenih mreža i portala, kroz širenje  govora mržnje i protuzakonitog djelovanja, od strane pojedinaca, kao Općinsko vijeće  osuđujemo svaki govor mržnje i širenje netolerancije među narodima koji ovdje žive.

Pozivamo nadležne institucije u prvom redu Policijsku stanicu u Varešu, da se snažno angažira na otkrivanju i procesuiranju počinitelja koji su uzrokovali širenje međunacionalne mržnje i netolerancije.

Molimo i sve građane na suzdržanost i daljnju izgradnju dobrih multietičnih odnosa u našoj lokalnoj zajednici koja je imperativ bilo kakvog napretka i boljeg zajedničkog života za sve  narode i građane koji žive na teritoriji općine Vareš, a po čemu je naša sredina specifična i prepoznata, kaže se na kraju izjave koju je potpisala predsjedavajuća OV-a Vareš Mahira Brkić.

Na osnovu člana 58. stav 1. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Vareš (Novi prečišćeni tekst), zakazana je  8. sjednicu Općinskog vijeća Vareš.

Pozivaju se građani mjesne zajednice Vareš, koja obuhvaća naseljena mjesta:

Predsjedavajuća OV-a Vareš Mahira Brkić je, na osnovu člana 58. stav 1. Poslovnika o radu Općinskog vijeća Vareš (Novi prečišćeni tekst), zakazala  7. sjednicu Općinskog vijeća Vareš.

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1811

Jučer 2836

Ovaj Tjedan 9457

Ovaj Mjesec 61748

Ukupno 10349177

Currently are 94 guests and no members online