Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
danijela

danijela

Mladi volonteri Crvenog križa Vareš su u subotu, 25. rujna 2021. godine organizirali humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava za liječenje djevojčice Asje Mahmutović iz Dabravina.

Prodavali su kolače, čokoladne kiflice, vanilice, šubarice, oblatne, kuglice, kremaste kolače -sve prelijepo za oko i preukusno, unikatni nakit koji su dobili i nakit koji su volonteri pravili, čestitke, privjeske, plišane igračke, domaći sok, a tu je bila i kutija za dobrovoljne priloge.

Odziv sugrađana bio je veliki i tijekom 4 sata akcije prikupljeno je ukupno 857,45 KM. Prikupljeni novac je odmah uručen članicama Udruženja žena Narcis Dabravine, koje su prve pokrenule akciju za malu Asju.

Atmosfera je tijekom akcije bila vesela, Karla Malbašić je malo svirala i pjevala, te tako dodatno animirala ljude da se uključe u akciju.
Iz Crvenog križa Vareš ističu da su prezadovoljni akcijom i zahvaljuju se sim sugrađanima koji su se uključili i podržali akciju svojim prilozima.

Zahvalnost izražavaju i Sameli Ahmedović i Dženiti Abadžija za domaće kolače, Elvedini Hafizović Velić na unikatnom nakitu, JKP Vareš za mjesto i stol na pijaci, te redakciji Hrvatskog radija Bobovac za medijsku podršku.
Veliko hvala mladim volonterima i njihovim roditeljima na trudu, predsjednici Enisa Musa i tajnici Fatimi Hani Čerenić na podršci i savjetima, kažu mladi volonteri na kraju.

Također treba spomenuti da su se mladima iz Crvenog križa Vareš pridružili članovi benda Lazy River Sanjin Babović i Ivica Grgić s prodajom karti za koncert u Radničkom domu 04.10.2021. u iste svrhe. SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE!

Čestitamo na uspješnoj akciji! Za jedan mali Vareš i ljude vareške bravo!

  • CK-za-Asju-7
  • CK-za-Asju-6
  • CK-za-Asju-5
  • CK-za-Asju-4
  • CK-za-Asju-3
  • CK-za-Asju-2Večeras, 24. rujna 2021. godine u Župnoj crkvi Svetog Mihovila u Varešu odražat će se drugi koncert ovogodišnjeg Vareš classic festivala na kojem će nastupiti

U stara crkvi svetog Mihovila u Varešu večeras će svečano početi 8. izdanje Vareš Classic Festivala - VaClaF-a. Koncert otvorenja održat će sjajni internacionalni umjetnici

U drugoj ovogodišnjoj akciji dragovoljnog darivanja krvi održanoj na području općine Vareš danas, 22. rujna 2021. godine, prikupljeno je 15 doza krvi. 

U sklopu projekta Studija valorizacije/Stručno obrazloženje za proglašenje Čemerske planine sa kanjonom rijeke Misoče zaštićenim područjem danas, 21. rujna 2021. godine

Otvoreno regionalno karate prvenstvo ,,Visoko 2021” , na kojem su sudjelovali i članovi Karate kluba Vareš, održano je u nedjelju 19. rujna 2021. godine.

U velikoj dvorani Općine Vareš, održana je svečana ceremonije potpisivanja ugovora između neformalnih skupina mladih i Fondacije Mozaik u okviru javnog poziva Omladinske banke Vareš.

Kao šlag na kraju 4. Vareš art festivala u organizaciji JU Centar za kulturu i edukaciju Vareš bosanskohercegovačke glumice Minka Muftić i Belma Salkunić izvele su

Crveni križ Federacije BiH svake godine od 14. do 21. 09.  obilježava Tjedan/Nedjelju borbe protiv tuberkuloze.

U organizaciji OI Zvijeda Vareš u dane 10., 11. i 12.09.2021. godine izviđači iz raznih strana BiH, Crne Gore, Hrvatske i Srbije okupili su se u Varešu kako bi i ove godine sudjelovali na

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3614

Jučer 2277

Ovaj Tjedan 3614

Ovaj Mjesec 83350

Ukupno 10271683

Currently are 138 guests and no members online