Print this page

Vareš upisao pobjedu u Zenici

31 Kol 2020
1449 times

U okviru 2. kola Kantonalne nogometne lige ZDK  proteklog vikenda, 29./30.kolovoza 2020.godine igrano je svih 5 utakmica.

NK Vareš je u subotu, na gostovanju u Zenici s visokih 6:2 svladao ekipu NK Sporting. Čak četiri gola za Vareš postigao je najbolji golgeter Sahrudin Hrvat, a po jedan gol postigli su Belmin Šehić i Nedim Rapić.
Dodajmo da je Nedim Rapić-Šumi dečko koji je za seniorki tim debitirao s nepunih 16 godina, a gol protiv Sportinga  je njegov gol prvijenac.

Inače, u drugom kolu domaće i gostujuće ekipe su ostvarile po dvije pobjede, dok je jedna utakmica završena neriješeno.

NK Vareš je trenutno na drugom mjestu na ljestvici, s istim brojem bodova (6) kao prvoplasirani NK Čelik iz Zenice i samo jednim golom manje.

Donosimo i rezultate 2.kola:
Zenica: Čelik – Proleter 6:0 (1:0)
Zenica: Fortuna – Borac Tetovo 4:2
Zenica: Sporting – Vareš 2:6
N.Šeher: Novi Šeher – Nemila 2:2
Šije: Napredak – „Žepče 1919“  0:5

U narednom 3.kolu u nedjelju 06.09.2020. godine sastaju se:  Vareš – Čelik (derbi kola), Proleter – Novi Šeher, Borac Tetovo – Sporting, „Žepče 1919“ – Fortuna i Nemila – Napredak.  Svi mečevi počinju u 16 sati, bez prisustva publike.

Napominjemo da je NK Vareš u prodaju stavio "ULAZNICE ZA PODRŠKU KLUBU", po cijeni od 5 KM. Kupovinom ovih ulaznica pomažete NK Vareš, kako bi se platili troškovi domaćih utakmica. Obzirom na trenutnu situaciju i nemogućnost prisustvova publike na stadionu NK Vareš se našao u situaciji manjka sredstva za isplatu troškova domaćih utakmica. Stoga, svi vi koji možete i želite -  pomozite da zajedno podržimo NK Vareš. Karte možete kupiti kod članova Upravnog odbora i trenera ili uplatiti izravno na žiro račun Kluba, beoj 3385802224113655.

Ovom prilikom pozivamo sve gospodarske subjekte sa područja općine Vareš, a i šire kojim je Vareš u srcu da pomognu rad Kluba. Imena svih pravnih i fizičkih osoba koje kupe ulaznice NK Vareš će objaviti na svojoj facebook stranici.

Poželimo našim dečkima puno sportske sreće i uspjeha,te nova 3 boda. Tko zna, možda najbolji strijelac NK Vareš Sahrudin Hrvat uz potporu svojih kolega (nakon trojke u 1. kolu i četvorke u drugom) ovog puta bude čista petica!

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela