Print this page

Amina Hrvat balkanska prvakinja, Aldin brončani

02 Pro 2021
1789 times

Novi sportski uspjesi mladih Varešana na međunarodnoj sceni obradovali su nas proteklog vikenda. Imaju zlatni i brončani sjaj.

Naime, Amina Hrvat i Aldin Islamović - članovi Taekwondo kluba Bosna iz Visokog osvojili su zlatnu, odnosno brončanu medalju na Balkanskom prvenstvu u olimpijskom taekwondou, održanom prošlog vikenda (27. i 28.11.2021. godine) u Bukureštu u Rumunjskoj.

Tako je naša sugrađanka 15-ogodišnja Amina Hrvat postala juniorska prvakinja Balkana u kategoriji +68 kg za 2021. godini. Inače, sudjelovala je na dva E1 turnira i osvojila odlične rezultate i podigla formu za vrhunski rezultat na ovom Balkanskom prvenstvu. Učenica je prvog razreda srednje medicinske škole (Fizioterapeutski tehničar) MSŠ Nordbat2 Vareš.

13-ogodišnji Aldin Islamović taekwondo trenira već 7 godina, učenik je 8.razreda OŠ Vareš Majdan, živi na selu Budoželje. Ponosan je na brončanu medalju osvojenu u Rumunjskoj.

Inače članovi Taekwondo kluba Bosna iz Visokog, njih 10,  na ovom natjecanju osvojili su ukupno sedam medalja - četiri zlata i tri bronce. Trener kluba Edin Kajević je ovim medaljama svakako samo potvrdio da je uspješan trener, iza kojeg su brojni rezultati koji su najbolja promocija BiH i taekwondoa.

Last modified on Četvrtak, 02 Prosinac 2021 13:24
Rate this item
(3 votes)
danijela

Latest from danijela