Print this page

Odigrana prva pripremna utakmica NK Vareš

28 Velj 2022
903 times

U sklopu priprema za početak druge polusezone Kantonalne nogometne lige ZDK, ekipa NK Vareš je u subotu 26.02. 2022. godine odigrala prvu pripremnu

utakmicu, odmjerivši snage s ekipom FK Rudar Breza, na terenu Sportskog centra na Ilidži.

Prva prijateljska utakmica protekla je uz pregršt šansi i s jedne i s druge strane, gdje je ekipa NK Vareš pružila izuzetno jak otpor drugoligašu iz Breze. Većim dijelom utakmice vareški nogometaši bili su bolji protivnik, pogotovu prvih 15-tak minuta drugog poluvremena, kada nisu iskorištene tri čista zicera.

Na kraju je upisan minimalni poraz NK Vareš, a konačni rezultat bio je 2:1. Strijelac pogotka za vareške nogometaše bio je novajlija u ekipi Akif Rožajac, a gol je postigao u 38. minuti. Riječ je o nogometašu koji je prve nogometne uspjehe postigao u NK Vareš, zatim igrao za omladinske selekcije i seniorsku ekipu NK "Ilijaš". Igra na poziciji veznog igrača i krasi ga odličan pregled igre, tehnika i brzina.

„Kad se sve zbroji možemo biti zadovoljni igrom i zalaganjem naših momaka na današnjoj utakmici, s obzirom da smo tek na početku priprema i da je ovo jedna izuzetno mlada ekipa“, naglašavaju iz NK Vareš.

Dodajmo ovoj informaciji da je NK Vareš zakazao Izvještajno - izbornu sjednicu Skupštine Udruženja Nogometni klub „Vareš“ Vareš, koja će se održati dana 02.03.2022. godine (srijeda) s početkom u 18 sati, u velikoj dvorani Općine Vareš. Pozivaju se svi članove i simpatizere Kluba, te ostali građani da prisustvuju Skupštini.

Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela