Print this page

Volonteri Crvenog križa Vareš i Breza na druženju na Budoželju

07 Lip 2021
1012 times

Na poziv svojih prijatelja, volontera Crvenog križa Breza, volonteri Crvenog križa Vareš su u subotu, 05. lipnja/juna 2021. godine boravili na

Planinarskom domu Budoželje. Na ovom predivnom lokalitetu, na 1.130 m/nv upriličeno je druženje uz sportsko rekreativne i edukacijske aktivnosti.

Pored volontera Crvenog križa Vareša i Breze, na druženju su bili i osnovci iz Breze koji su imali planinarski pohod u dužini 6 km, te članovi Karate kluba Vareš koji su boravili na mini pripremama u prirodi.

Divan sunčani dan bio je poseban dekor svim aktivnostima koje su organizirane, a među kojima posebno izdvajamo dvije pokazne vježbe pružanja prve pomoći ozlijeđenima, u kojima su sudjelovali članovi ekipa  CK Breza i CK Vareš.

Prva vježba odnosila se na pružanje prve pomoći kod obilnog krvarenja, a druga vježba obuhvatila je pružanje prve pomoći kod unutarnjeg prijeloma zgloba.

Ekipu vareških volontera Crvenog križa predvodila je predsjednica Enisa Musa, a bili su tu još  volonteri Ivana, Ivona, Lejla, Mubina i Sanjin.

Kako ističu iz Crvenog križa Vareš,  naši volonteri ostali očarani opremom CK Breza (vještačke rane, kosti, lažna krv...). Ovim putem iz Crvenog križa Vareš pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže, volontiraju i druže.


Last modified on Ponedjeljak, 07 Lipanj 2021 10:19
Rate this item
(0 votes)
danijela

Latest from danijela