Print this page

Najavljujemo - Promocija knjige“Lirik” prof. Alme Taletović

13 Lip 2022
734 times

U subotu, 18.06. 2022. godine održat će se promocija knjige “Lirik” prof. Alme Taletović i predavanje na temu mentalnog i emotivnog zdravlja.

Organizator  promocije knjige i druženja je BZK Preporod, Vareš.

Promocija će se održati u Velikoj dvorani Općine Vareš s početkom u  17 sati.

Alma Taletović je profesorica koja živi i radi u Krajini, certificirani NLP life coach,  NLP Master, influenserica, autorica četiri knjige “Smiraj duše”, “Sretni ljudi” i “Sretna žena” i “Lirik”. Njene knjige su bestselleri i transformacijskog karaktera.  Motivacijski je govornik i jedna od prvih žena koja u svojim predavanjima i knjigama spaja vjeru, popularnu psihologiju i nauku te NLP metode samopomoći. Vrhunski je  predavač sa nizom radionica, seminara, promocija i predavanja iza sebe, u BiH i inostranstvu. Dobitnica je Općinskog priznanja za uspješan rad u prosvjeti i književni rad.

Njen cjelokupan rad i tekstovi imaju jedan cilj – pomoći drugima da ojačaju mentalno i emotivno, pomoći drugima da  promijene sebe.  Svojim radom pomogla je hiljadama žena da žive kvalitetnije i da sebe osnaže.

Alma u knjizi Lirik kaže: “ Ne postoji nešto kao žena koja manje vrijedi. Ne čini sebe bezvrijednom, jer nisi. Znaj svoju vrijednost. Ti nisi mala. Ti si od Boga, a sve ono što Bog stvorio je veliko. Ne umanjuj sebe. Nikad. I ne umanjuj vrijednost drugih, nikad. I živjet ćeš veliko.“

Administrator je stranice Smiraj duše – Alma Taletović  koju prati preko 69 000 pratitelja.

Ulaz je slobodan. Svi ste dobrodošli!

Rate this item
(1 Vote)
danijela

Latest from danijela