Print this page

Uručeni ključevi sretnim dobitnicima automobila

14 Tra 2016
875 times

Jučer, 28.07.2015. godine u Vijaci uručeni su ključevi automobila škoda citigo koji je izvučen u nagradnoj igri

„Vjernost se isplati“ u organizaciji poduzeća MPM d.o.o. Vareš i Krčme F&M Vijaka. Nagradna igra trajala je nešto više od dva mjeseca i svi kupci koji su kupili robu u vrijednosti 50 KM mogli su dobiti kupone koji sudjeluju u nagradnom izvlačenju. Izvlačenje nagrada upriličeno je u večernjim satima 26.07.2015. godine u Domu kulture u Vijaci u sklopu zabavnih večeri povodom blagdana sv.Ane koja se posebno obilježava u ovom selu. Kupon s brojem 002123 izvukao je Toni Pavić, dobitnik utješne nagrade LCD TV, i usrećio obitelj Jelke i Ivice Terzić iz Vareša. Dobitni kupon glasio je na Jelku Terzić.
U razgovoru s sretnom dobitnicom rekla nam je: „Prvo nisam vjerovala i otišla sam do svojih susjeda da provjere jesam li što dobila. U šali sam im rekla izgleda da sam dobila tavu. Prilikom kupovine robe našalila sam se s uposlenicima i kazala im da mi ostave auto i da ga okite s ružom, i evo ostvarilo se.“
Inače, obitelj Terzić prošle godine u svibanjskim poplavama bili su teško ugroženi i morali su iseliti iz svog stana dok nije sanirano klizište koje im je ugrozilo stambeni objekt. U posjedu imaju starog „jugića“ koji će nakon 24 godine korištenja otići u zasluženu mirovinu. Svečanosti uručenja ključeva prisustvovali su svi članovi obitelji koji su se okupili iako su raseljeni širom Europe.
„Zahvaljujem se organizatorima i svima koji su nas ovako lijepo dočekali i uručili ključeve automobila. Poručujem svima da se uvijek priključe kada su nagradne igre u pitanju jer ako se ne igra ne može se ni dobiti, a mi smo se uvjerili da je to tako, i uz mnogo sreće može se i dobiti“, kazala nam je veselo sretna dobitnica.
Obitelji Terzić želimo mnogo prijeđenih kilometara u novom automobilu i da ih posluži dugo godina kao što je stari jugić.

Rate this item
(0 votes)
Ivan

Latest from Ivan